RODZAJ SILNIKA: 2.0TDI CR 170KM CEGA
MODYFIKACJA SILNIKA: usunięty programowo i mechanicznie DPF, program
MOC: 205KM 420NM
RODZAJ HAMOWNI: obciążeniowa
TUNER: KINGSOFT & BARTPOL

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kobzyr napisał(a):płasko i racjonalnie git! jak było w serii?
83Dario napisał(a):jak na CR to troszkę słabo po programie z DPF mają lepsze wyniki, a tu po wycięciu DPF taki wynik, myślałem że lepiej stać te wtryski niż Siemensy a tu taka niespodzianka
DawidLeonMsDesign napisał(a):Pewnie i tak dobrze zamiata i to się liczy
GruchaARL napisał(a):kobzyr napisał(a):płasko i racjonalnie git! jak było w serii?
Ha, lepiej nie pytaj, mieliśmy takie cholerne problemy żeby ten akurat sterownik zaprogramować, że głowa mała. Nie wiem jak inne firmy posiadające byteshootera ale przez to że nam wywaliło pierwszego softa z serią z wyłączonym DPF już nie mieliśmy później okazji żeby go po prostu zmierzyć.83Dario napisał(a):jak na CR to troszkę słabo po programie z DPF mają lepsze wyniki, a tu po wycięciu DPF taki wynik, myślałem że lepiej stać te wtryski niż Siemensy a tu taka niespodzianka
Układ paliwowy jest jeszcze na dobre 40KM. W sofcie ustawiliśmy równo 200KM i 420NM dlatego iż głównie jeździ po mieście więc nie potrzebuje nie wiadomo jak mocnego softa, a tak czy inaczej dobrze jeździ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości