Jak będę chciał błysnąć wynikiem,to nie omieszkam zajechać na te wspaniałe rolki

,tyle tylko,że jesteś już drugi w kolejce.Pierwszy jest Maciuś z EDC ze swoim wspaniałym dynometem.
Póki co,kolega na dniach montuje taką samą obciążeniówkę,jak u ciebie Bartolini,więc raczej nie skorzystam z twojej mimo,że wynik na bank były

.
Tak samo działacie w softach zdejmując te limitery dawek,które po zdjęciu dają tyle,co umarłemu kadzidło,co chociażby dzięki temu,że nie macie odwagi zamieścić logów przed i po jest niestety faktem.Pomijam już swoją skromną w tym temacie wiedzę,która nie pozwala mi łykać tych pierdolamentowatych teorii.
Producent producentem,najłatwiej teraz jechać po producencie.Jakież to prymitywne i cyniczne

.
Ważne żeby umieć/chcieć uczciwie dokonać pomiaru,BO SPRZĘT SAM W SOBIE JEST NAPRAWDĘ OK,a nie na wydrę zawyżać wyniki łudząc się,że nikt przecież nie ośmieli się skonfrontować waszych pomiarów na mahą.
Najciekawsze jest to,że "przerobiliście" obie hamownie,to już chyba recydywa.
Pytasz kto mną manipuluje.Nie jestem osobą,którą można manipulować.A macie co macie dzięki temu,że jesteście krętami,wciskając ludziom takie wyniki i chociażby te softy w vp z dawkami +51mg.
Gdybym nie kumał tego i owego,mógłbyś mnie czarować,ale na twoje nieszczęście jest z goła inaczej.
Chcesz pogadać,dawaj loga 001 na dawce 51mg,oraz drugiego na dawce +60mg,...i to chyba tyle w temacie owych logów

.Jak ich nie było,tak nie będzie.Ale za to będą wywody i monologi,i wszystko inne,tylko nie logi.
Może poproście jeszcze mamusie,niech też coś napiszą.Chętnie przeczytam i na pewno się ustosunkuję.