Jeżdżę na programie już 1,5 roku. Jak go oceniacie? Sam się dobrze nie znam, a naczytałem się trochę niezbyt pochlebnych opinii o Ks, ale już po chipie
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
Na postoju nie. Podczas jazdy nie wiem. W każdym razie pamiętam jak tuner wspominał, że turbina jest troszkę już zasyfiona. W ogóle jeździliśmy z godzinę albo więcej i coś tam dostrajał wiele razy. Jeśli chodzi o turbo to chyba buczy trochę od jakiegoś roku, ale jest to na tyle cicho, że pasażerowie tego nie wychwytują. Czemu pytasz o kopcenie?
Na postoju nie. Podczas jazdy nie wiem. W każdym razie pamiętam jak tuner wspominał, że turbina jest troszkę już zasyfiona. W ogóle jeździliśmy z godzinę albo więcej i coś tam dostrajał wiele razy. Jeśli chodzi o turbo to chyba buczy trochę od jakiegoś roku, ale jest to na tyle cicho, że pasażerowie tego nie wychwytują. Czemu pytasz o kopcenie?
Mod poprawny. Troszke geo sie wiesza ale tylko chwile. Auto hamowane na hamowni drogowej. Ten pik z niutona przy 2000-2100 obr to zupelnie niepotrzebny. Taki rozwalacz dwumasy.