Sprzęgło i skrzynia seria, ma sie dobrze[emoji106]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Skrzynia zniesie dużo, tylko sprzęgło nie wytrzyma wiekszego niuta bo będzie puszczać.B3N napisał(a):Ile "pinionszków" taki mod kosztuje?
To ile w końcu ta skrzynia Niutów przenosi bez rozwalenia się ?
A co z urzędu skarbowego nikogo na forum nie ma:) wszystko w jakiej cenie kupisz graty. Turbosprężarka od 900-1500zl, wydech od 2500-6000zl, dolot od 150-2000zl, soft od 1500-2500zl co pomoglem?:)dudek_jd napisał(a):Czyli standardowo. Wiem, ale nie powiemtoż my jesteśmy z forum a nie z urzędu skarbowego. Nikt Cię nie pyta skąd kasa tylko ile potrzeba. Ja np. chciałbym pomodować w przyszłości ale zupełnie nie znam realiów i kosztów które to za sobą niesie
Masz nad wykresem napisane jakie sprzęgło. Skrzynia do 450Nm dlatego ze to mq250, więcej nie trzeba bo to ośka...B3N napisał(a):To jakie tam sprzęgło masz założone?
I ile według speców od tuninigu oraz Ciebie uważasz że ten manual wytrzymuje?
Heble w całości z Cupry, klocki Stoptech Street, tarcze gladkie ATE + stalowy oplot i płyn ATE racing typ 200hopcmark napisał(a):heble w serii ogarną taką moc czy coś przerabiałeś?
piotrassenior napisał(a):hehe zgadza się, tyle że auto wizualnie już widać że nie jest "pojedyńcze" a do tego wydech swoje robi
Dario, ze smakiem pomodził
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość