dave, sorry że się jeszcze wpisuję, ale chciałbym koledze
hugo00 odpowiedzieć...
hugo00 napisał(a):- w tej calej pyskowce ty czepiasz sie mojej ironi, sa tam baaaardziej nieprzyjemne wpisy...
Generalnie z tego tematu powinno polecieć co najmniej 50% wpisów, ale celowo tego nie robiłem, bo znając życie zaraz podniósłby się lament, że "cenzuruje i wywalam wpisy, które mi nie pasują", byłby jeszcze większy płacz... A tak, Twojej "ironii" się "czepiłem" bo tego typu teksty mnie wpieniają i to nie chodzi tylko o Warszawę. Zwykle rzucają nimi zakompleksione dzieciaki, które na oczy nie widziały nic poza własnym podwórkiem ale "fajnie jest tak powiedzieć... bo kolega mówił, że ktoś mówił...". Jak widzę pochodzisz z Warszawy ale moim zdaniem niewiele to zmienia...
hugo00 napisał(a):- rozumiem ze masz tu swoich znajomych ale ZAPAMIETAJ moderator powinien byc obiektywny!!
Ty też masz i co z tego? A z osobami w tym temacie się wypowiadającymi to mam tyle wspólnego, że jesteśmy zarejestrowani na tym samym forum... może z 2 osobami zamieniłem kilka zdań czy przerzuciłem się PW... nie widzę związku...
hugo00 napisał(a):- to co napisalem o warszawie jest moja opinia i tobie nic do tego w koncu wielokrotnie bylo tu mowione - "obrazam cie ale to moja opinia ...", " czemu nie uznajesz moich konstruktywnych argumentow w postaci hahaha!"
A moja opinia jest taka, że za takie teksty można sobie wyhodować pasek i zebrać kilka punktów i "Tobie nic do tego"
hugo00 napisał(a):-i najwazniejsze. ten tekst z usunieciem z forum to dowcip, ostrzezenie czy grozba. dokladnie zastanow sie nad odpowiedzia.
Ostrzeżenie. Kolejne może już się pojawić w Twoim profilu a to będzie już o krok od "usunięcia z forum" bo przecież 3 ostrzeżenia to zakaz pisania. Wyraziłem się dostatecznie jasno?
Jeżeli masz jeszcze jakież żale czy uwagi do mnie to zapraszam na PW.