Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dave napisał(a):chyba czas aby napisac pare slow o aucie. leon zarowno mi jak i dynosoftom dostarczyl kilku ladnych nowych siwych wlosow i kilka ladnych lat nam wspolnie przybylo przez ostatnie kilka tygodni. w kazdym razie zycze wszystkim klubowiczom jak i forumowiczom aby mogli wspolpracowac z takimi firmami jak dynosoft bo wszelkie prace odkladali na bok meczac moje auto zeby jak najszybciej je zlozyc, wystroic i oddac a ja dobrze wiem ze nie kazda firma w polsce moze reprezentowac tak wysoki poziom jak DS. ja teraz samego silnika jestem pewien w 100%. ostatnie 3 kkm przejechalem z pedalem gazu na maxa wcisnietym w podloge i moj 'chrzest' przeszedl wzorowo. oczywiscie nie moze byc tak super ekstra kolorowo ze wszystkim bo super extra niezniszczalny sachs racing performance po 20 kkm przebiegu w tym 8 kkm na big turbo ma problem aby wytrzymac 430nm juz na 2-3 biegua mowia ze te sprzegla trzymaja 550nm.. hmm, chyba w motorynkach
powiem szczerze nie spodziewalem sie przejechac na tym sprzegle 100 tys. zakladalem ze przejade 50 ale nie 20!! nadzieja jest w wysprzegliku ktory juz umiera ale tak na dobra sprawe sam osobiscie w to watpie
dave napisał(a):Orzeł, haahahhhahaha, wez lepiej powiedz wszystkim co robilem z twoim autem jak mialem 170km![]()
Orzeł napisał(a):dave napisał(a):Orzeł, haahahhhahaha, wez lepiej powiedz wszystkim co robilem z twoim autem jak mialem 170km![]()
pewnie chodzi Ci o to jak na rykach ja jechałem w 3 osoby, z 3/4 baku, z całym wnetrzem i różnymi niepotrzebnymi rzeczami na 222/40 r18 wciskajac gaz do 1/3 a Ty męczyłeś swoje auto na 185/50 r15z resztkami paliwa w baku i jednym kubełkiem na pokładzie
![]()
![]()
![]()
![]()
lec napisał(a):jak z dymieniem
lec napisał(a):no i jakie EGT
lec napisał(a):Sammael, pytanie co jest normąja moge niemal na zawołanie takie bąki puszczac: http://www.youtube.com/watch?v=1gCUfyqi40U
lec napisał(a):To EGT nie przekracza 900 przy pelnym obciązeniu ?
a Przemeku juz niech nie marudzi... ile tej mojej sadzy moglo w przelotowym zostac
Sammael napisał(a):EDIT: z resztą Dave'a auto, pytanie też było do niego to co ja się tu wpieprzam zaraz przyjdzie i mnie pogoni...
tak tak Dacia by Dave stoi i czeka juz u Zenonadave napisał(a):aaa, zapomnialem o najwazniejszym... to nie koniec
dave napisał(a):Sammael napisał(a):EDIT: z resztą Dave'a auto, pytanie też było do niego to co ja się tu wpieprzam zaraz przyjdzie i mnie pogoni...![]()
wczoraj caly wieczor dawalem w palnik i nie przekracza nawet 900 stopni. nie kopci prawie wcale. minimalny dymek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość