Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Harry napisał(a):Asgaard napisał(a): jako jeden z ostatnich jechalem, myślałem że się tam ugotuje z wyłączoną klimą
Rany boskie jaki Ty biedny musiales byc!Bardzo sie zgrzales?Byly az 23 stopnie![]()
Co by nie wymyślił to między 14.83 a 15.29 jest spora różnicaAsgaard napisał(a):Ta... to RT mnie załamało, no ale był to mój pierwszy start w Modliniewięc 12 miejsce na 44 startujących i to na drogowym sofcie nie jest takie złe. No a na ten baniaczek sie wkurzylem, musze wymyślić coś innego i to zabudować żeby tak ch..owo nie wygladało
Andrzej napisał(a):Co by nie wymyślił to między 14.83 a 15.29 jest spora różnicaAsgaard napisał(a):Ta... to RT mnie załamało, no ale był to mój pierwszy start w Modliniewięc 12 miejsce na 44 startujących i to na drogowym sofcie nie jest takie złe. No a na ten baniaczek sie wkurzylem, musze wymyślić coś innego i to zabudować żeby tak ch..owo nie wygladało
oczywiście w czasie przejazdu ,czyli start startem a auto autem
hubert napisał(a):Andrzej napisał(a):Asgaard napisał(a):
Może by tak na następny Modlin zrobić pojedynek. Dwa takie same auta ale robione u dwóch różnych tunerów![]()
![]()
LUBIE TO. Rękawiczka została rzucona
![]()
![]()
TDI 150 by Master's vs. TDI 150 by EX
da3 napisał(a):hubert napisał(a):Andrzej napisał(a):Asgaard napisał(a):
Może by tak na następny Modlin zrobić pojedynek. Dwa takie same auta ale robione u dwóch różnych tunerów![]()
![]()
![]()
![]()
Taki pojedynek jest malo miarodajny bo jak wiadomo wiekszosc zalezy od kierowcy.Lepiej jest shamowac dwa autka na tej samej hamowni w tym samym czasie
hubert napisał(a):Może by tak na następny Modlin zrobić pojedynek. Dwa takie same auta ale robione u dwóch różnych tunerów![]()
![]()
![]()
![]()
mario q. napisał(a):hubert napisał(a):Może by tak na następny Modlin zrobić pojedynek. Dwa takie same auta ale robione u dwóch różnych tunerów![]()
![]()
![]()
![]()
Chciałbym to normalnie zobaczyć!![]()
Asgaard napisał(a):No ok.... Skoro tak chcecie to na następnym Modlinie się sprawdzimy... Jeśli nasze samochody będą jeździły jeszcze do tego czasu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości