guluwroc napisał(a):Wiem że zaraz będzie atak Jacka na nas że nasza hamownia zawyża
Nie boj sie nie znize sie do twojego poziomu , by podwazac czy probowac podwazac wykresy zrobione u konkurencji
raz glosno sie zastanawialem zdziwiony rownie bardzo jak ty dlaczego wyszla taka roznica in plus u was...
Suma summarum zrobiles dobrze mojemu klientowi
guluwroc napisał(a):Póki co kreskami się nie jezdzi i najważniejsze aby klient był zadowolony.
nareszczie cos madrego...
Co do hamowni i czyszczenia... uznaj ze nie lubie cie wiec zajebalem ci nowiutka hamownie sadza - czasem trzeba pobiegac z mopem..
Auto kito jak pisalem wtedy mialo dymic, powody sa wszystkim ogolnie znane... a chyba nie chcesz zebym rozpisywal o mozliwych przyczynach wyskoczenia po wizycie u was bledu komunikacji z licznikiem... auto kito teraz nie dymi kilent jest zadowolony, a wynik mozna uznac za bardzo dobry zwazajac na fakt ze nie dokreciles auta w obroty gdzie jest faktycznie moc maksymalna, pompki to BA , wydech zostal seryjny , a Auto po wizycie u was na serii dmuchawie nie plunelo wiecej chyba niz 167 ps - slaby motor chyba byl?? :>, ale dokladnie nie pamietam. faktem jest to ze zwykle asz na wirusie pluja 10 wiecej na serii, a zdarzaja sie mocniejsze o blisko 20 kobyl
a co do samego dynometa... przestan bredzic o duzej ilosci danych majacych wplyw na wynik... jak sie komus wpisywac nie chcialo dokladnych danych to i rozrzut mial plus minus 10 ps. ja z tym problemu nie mam by wpisac dokladne dane meteo jak i metro. i czy dynomet bedzie wpiety z rolkami czy z autem dokladnosc zawsze bedzie zalezec od tych danych - wszak wystarczy zmienic kola by zmienila sie masa wirujaca
pozdrowienia
P.s.Piszesz ze u Mnie bylo podobno 193 PS??? Z tego co wiem to napewno 193 od pewnego czasu, ale jako znawca tematu stwierdziles ze to niemozliwe- zreszta jak wiemy nie raz pierwszy- a ze zbytnio w to nie wierzyles to zaprosiles i na darmowym pomiarze wyszlo 201... mysle ze trzeba bylo te cudowne nawiewy skrecic byloby mniej....