Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
misiek1981 napisał(a):no i co z tym Leonem jeździ już![]()
PatTDI napisał(a):Ciagnie sie bo kolega chcial zrobic po swojemu a wyszlo zupelnioe inaczej
Romano napisał(a):Auto jeszcze nie skończone, ale już podobno 220+. Wczoraj miałem okazję się tym przejechać jako kierowca (trzy osoby na pokładzie, TCS): KLIK. Jest też filmik z pojedynku ARL+ vs 2.0, muszę ogarnąć tablice i wrzucę. Wydech jest rewelacyjny, cały czas ktoś wyskakiwał z propozycją jazdy do tunelu. Jeśli chodzi o przyśpieszenia to kilka razy jechaliśmy i albo było równo albo też 2.0 odchodzi nie znacznie. Zobaczymy co będzie po ostatecznym strojeniu.
Lucas napisał(a):wpadaj do wawy zweryfikujemy
nixu napisał(a):arek_s, z tego co wiem, auto juz smiga - niedlugo bedzie hamowane.
DawidK napisał(a):Romano napisał(a):Auto jeszcze nie skończone, ale już podobno 220+. Wczoraj miałem okazję się tym przejechać jako kierowca (trzy osoby na pokładzie, TCS): KLIK. Jest też filmik z pojedynku ARL+ vs 2.0, muszę ogarnąć tablice i wrzucę. Wydech jest rewelacyjny, cały czas ktoś wyskakiwał z propozycją jazdy do tunelu. Jeśli chodzi o przyśpieszenia to kilka razy jechaliśmy i albo było równo albo też 2.0 odchodzi nie znacznie. Zobaczymy co będzie po ostatecznym strojeniu.
Ach ten TCS![]()
Predkośc max jaka udalo nam sie osiągnac na drodze BB---> Jasienica to ~237 km/h (felgi std 16") i skończyła sie droga moze było by wiecej
Pozdrawiam
arek_s napisał(a):Musze powiedziec ze caly ten watek i te 200++ KM przypomina mi projekt 650.
oczkolek napisał(a):arek_s napisał(a):Musze powiedziec ze caly ten watek i te 200++ KM przypomina mi projekt 650.
550
Romano napisał(a):hahaha może 237,5732km/h?
heh jak zawsze kolorujesz, jak już 235 a najlepsze jest to, że jak nowy Leon ma 230 na budziku to stary nie przekracza 220
DawidK napisał(a):Wykres z hamowni bedzie jutro w końcu sie dowiem co mam pod maską Uśmiech...
Orzeł napisał(a):DawidK napisał(a):Wykres z hamowni bedzie jutro w końcu sie dowiem co mam pod maską Uśmiech...
Może w końcu ta dyskusja będzie miała sens bo już jest 5 stron tematu a wykresu jak nie było tak nie ma. Zapodaj wykres w nowym temacie, a ten propomuje usunąć
Orzeł napisał(a):DawidK, czekamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość