ja z nim nic nie robilem, poprzedni wlasciciel tez nic, a pierwszy z francji podobno tez nie modzil...
czyzby ladna seria? prosze o komentarze
acha, a z kopceniem, troszke kopci ale dlatego ze mam do regulacji pompki
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mtz napisał(a):no wiec zmuszony pojechaniem na MAHA (bo powstalo podejrzenie wgrania nie-serii) hamownia wyplula to:
[url=http://img148.imageshack.us/img148/9339/obraz1ag8.th.jpg]Obrazek[/URL]
ja z nim nic nie robilem, poprzedni wlasciciel tez nic, a pierwszy z francji podobno tez nie modzil...
bono napisał(a):Jak to jest Twoja seria to ciekawe co będzie po virusie
mtz napisał(a):no wiec zmuszony pojechaniem na MAHA (bo powstalo podejrzenie wgrania nie-serii) hamownia wyplula to:
[url=http://img148.imageshack.us/img148/9339/obraz1ag8.th.jpg]Obrazek[/URL]
nie zastanawiaj się tylko rób porządny programmtz napisał(a):teraz czas na rozkminke co dalej z tym robic, bo na syfie nie mam zamiaru jezdzic...
twu.. twu.. obyś sobie tylko nie wykrakał twu...mtz napisał(a):dziwne ze auto na tym setupie jezdzi juz ponad 60k km (od czasu jak jest w PL) i nadal turbo nie wysralo..
taktiken napisał(a):Patrox, hamowalem tam ja (2 razy starym i nowym), integrator, bono i kilka innych osob. Moze byly dobre warunki pogodowe do hamowania?
mtz napisał(a):Patrox, z checia zglaszam sie na ochotnika na darmowe hamowanie u Was w dyno na nowej hamownizeby porownac wyniki z lodzka maha
ale btw to i tak wiem, ze tak piszesz zebym szybciej do Was na program przyjechal
a ja chcialem zrobic reklame ze moja turbawka sie pieknie zajeliscie... abuuuu....
a teraz na powaznie. pierwszy wykres "po programie" robiony w maju, drugi teraz na tej samej hamowni, roznica 7KM, to juz cos znaczy, ogolnie chodzilo mi o zwrocenie uwagi, ze na auta z francji (i z wloch jak kiedys wpominal Daniel, guluwroc) trzeba brac poprawki.
a z reszta i tak kiedys (w przyszlym miesiacu, za 3, nie wazne!) ale bedzie program spod banderoli dynosoftu wiec, nie ma co sie martwic!
edit: bylo auto aresa ktoremu w stosunku do poprzedniego hamowania wyszlo 20NM mniej, ale koni tak samo, wiec nie wiem czy to maha, czy nie maha, tak mnie sie teraz przypomnialo ;P
erol napisał(a):Nie ma co się napinać na to 190 te 3 konie wielkiej różnicy nie zrobią
Staszek20VT napisał(a):erol napisał/a:
Nie ma co się napinać na to 190 te 3 konie wielkiej różnicy nie zrobią
No niby nie, ale niesmak pozostaje...i lekkie rozczarowanie
wiesz niby zdrowa, ale kolo 70k przejechala na kijowym francuskim programiw. dobrze ze sie w pore zorientowalem, to moze wlasnie dzieki temu turbo sie uratowaloparamedic71 napisał(a):no dosyc ladnie ale tak jak pisal poprzednik szkoda ze nie wiecej skoro seria zdrowa ;p
tez tak podchodzilem, dopoki nie zaczalem sie bawic na drodze... inna klasaStaszek20VT napisał(a):No niby nie, ale niesmak pozostaje... i lekkie rozczarowanie
sorki zioms, mialem, ale niestety mojemu ojcu nagle sie wlaczylo cos niedobrego z mozgiem i o godzinie 23 mialem niunia taka burze ze trzasnalem drzwiami i pojechalm do Kasi... :/bugajek napisał(a):Miałeś zadzwonić, jak wrócisz
staszek, wykres to nie wszystko.Staszek20VT napisał(a):No niby nie, ale niesmak pozostaje... i lekkie rozczarowanie
to ja dziekuje za wyrozumialosc!Patrox napisał(a):Dzięki Mateusz za wyrozumiałośc i następnym razem wymieniaj częściej filtry. Pozdro
ano niestety, wszystko spowodowane poprzednim programem francuskim, rok przejezdzilem na przeczyszczonej u DSow i staralem sie o nia dbac. dobrze ze jest jak jest!Patrox napisał(a):Turbina nie jest w idelanym stanie i podczas obciążenia na hamowni jest bardzo niestabilna
mtz napisał(a):Patrox napisał/a:
Dzięki Mateusz za wyrozumiałośc i następnym razem wymieniaj częściej filtry. Pozdro
to ja dziekuje za wyrozumialosc!czlowiek uczy sie przez cale zycie, wiedzialem ze specyfikacje VW nie sa perfekcyjne, ale teraz bede juz madrzejszy
od wczoraj wskazania beda takie jak ustalalismy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości