Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Barth napisał(a):da3, co mowiłeś??
da3 napisał(a):ze to cichociemny popierdalacz![]()
![]()
ali napisał(a):mm.max, nie ma co, ścigacz teraz jest niezły. A jak wrażenia z jazdy?
mm.max napisał(a):da3 napisał(a):ze to cichociemny popierdalacz![]()
![]()
Takie były założenia i tak ma byćJeszcze nie jeden się zdziwi mam nadzieje
![]()
Jeszcze tylko zastanawiam się nad oznaczeniami z tyłu samochodu: Czy całkowicie usunąc napis TDI czy może zamienić czerwoną końcówkę napisu [shadow=red]DI[/shadow] na srebrne TDI(90).
BART_osz napisał(a):Wstaw SDI![]()
![]()
bond napisał(a):Ja mam znaczek od SDI, i wielu kozaków już się nacieło startując zza mnie na światłach próbując objechać 68 konne autko--a tu ZONK.
No i powiedz dlaczego tak jestmm.max napisał(a):Jak widzi chętny "kozak" że leonik siedzi mu z tyłu na zderzaku zaraz dostaje przebłysku myślowego i przepisy ruchu drogowego mu się przypominają
Tonny S napisał(a):No i powiedz dlaczego tak jestmm.max napisał(a):Jak widzi chętny "kozak" że leonik siedzi mu z tyłu na zderzaku zaraz dostaje przebłysku myślowego i przepisy ruchu drogowego mu się przypominająu mnie nikt nie ma ochoty na bycie skillowanym by me
PiotrekS napisał(a):a tak zupelnie na marginesie to czy hamowanie na zimnym silniku (bo temp oleju 12 stopni to moim zdaniem zimny olej) nie ma negatywnych wplywow? powszechnie wiadomo aby najpierw rozgrzac olej ktory smaruje sprezarke a pozniej z niej dmuchac a tu jakby zaprzeczenie tej tezy
Barth napisał(a):PiotrekS napisał(a):a tak zupelnie na marginesie to czy hamowanie na zimnym silniku (bo temp oleju 12 stopni to moim zdaniem zimny olej) nie ma negatywnych wplywow? powszechnie wiadomo aby najpierw rozgrzac olej ktory smaruje sprezarke a pozniej z niej dmuchac a tu jakby zaprzeczenie tej tezy
Napewno tak nie hamowali , tylko dlaczego taka temperatura sie wyswietlila
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość