a mi wyszlo cos takiego...
Przed zmiana programu

Oraz po zmianie

Auto jak na razie bez zadnych zmian... pare czesci przyjdzie w tym tygodniu.
Autko zbiera sie o niebo lepiej.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
gajdar napisał(a):greesha, jak na Cupre R to duża lipa
greesha napisał(a):seat leon 1.8t cupra (2000)
greesha napisał(a):To nie jest LCR (leon cupra R) tylko zwykly 1.8T cupra. Jak podejrzewam tutaj w anglii wersja cupra to chyba odpowiednik polskiej wersji top sport.
greesha napisał(a):W tej chwili czekam na moj zamowiony Forge split R
greesha napisał(a):I poluje jeszcze na jakis w miare tani i dobry induction kit
greesha napisał(a):W najblizszych planach mam jeszcze wymiane TIP (turbo inlet pipe) na jakas wieksza (forge ma fajne widzialem sprobuje cos taniego na ebayu kupic).
Grześ napisał(a):1 KM = 75 kGm/s = 735,498 W = 0,9863 HP
1 Lb-Ft = 1.35582 Nm
181HP to 177
215HP to 210
175lb/ft to 236
242Lb/ft to 326NM
Grześ napisał(a):wykresy sa mierne , kiepska jakość o podziałce nie wspomnę, wydaje mi sie ze to jest inercjaa nie obciążeniowa
Grześ napisał(a):przy 4,2 tys cos jest nie tak , jak by zapłon cofnęło
Mozliwe Grzes, ja tylko zgadujeGrześ napisał(a):greesha napisał(a):To nie jest LCR (leon cupra R) tylko zwykly 1.8T cupra. Jak podejrzewam tutaj w anglii wersja cupra to chyba odpowiednik polskiej wersji top sport.
chyba nie do końca bo u was cupra to na zwykle sporty krzyczą co jest śmieszne
w europie oznaczenie pod tym względem jest moim zdaniem duzo lepsze sport 1.8T 180KM/ top sport 1.8T 180KM/ cupra R 210/225KM , cupry w europie wogle nie ma jest tylko cupra 4 z silnikiem 2.8 i 1.9Tdi ARL
Grześ napisał(a):greesha napisał(a):W tej chwili czekam na moj zamowiony Forge split R
a co tam ustawiacnie umywa sie do GFB FX a i tak najlepszym rozwiązaniem jest dobry DV i nic tego nie zmieni poza SA
No tutaj lato jest raczej srednie ;pGrześ napisał(a):
ic w tym samochodzie to pomyłka życzę przyjemniej jazdy w lato![]()
greesha napisał(a):Pozdrawiam chociaz mam dziwne wrazenie, ze na mnie naskoczyles (tylko nie wiem czemu)
greesha napisał(a):A czym moge odroznic "zwykla wersje sport 180" od wersji "top sport 180" ?
jesli sie nie myle a ty będziesz śmigał na 98 to nic nie powinno sie stac ale problem jest dla osoby piszącej program a nie dla ciebiegreesha napisał(a):To zapowiedz jakichs problemow czy mozna to na razie zignorowac ?
Grzes napisał(a):greesha napisał(a):A czym moge odroznic "zwykla wersje sport 180" od wersji "top sport 180" ?
wersja sport to wilk w owczej skórze ahhah co prawda 180km na niektorych nie robi dzis wrazenia ale w czasie produkcji to bylo szybie auto (16" felga , z zewnątrz jak zwykły Leon)
wersja top sport to 17" felgi , zderzaki przod tyl progi tylna lotka, biale zegary , inne wzornictwo tapicerki , bogate wyposażenie
zapomniałem dopisać ze pod koniec produkcji byla jeszcze wersja FR w porównaniu do TS zmianay to felga tapicerka lusterka
a dosłownie na sam koniec była wersja FR ze zderzakami od cupry R i felgi wzór cupra R ale 17 "
Grzes napisał(a):jesli sie nie myle a ty będziesz śmigał na 98 to nic nie powinno sie stac ale problem jest dla osoby piszącej program a nie dla ciebiegreesha napisał(a):To zapowiedz jakichs problemow czy mozna to na razie zignorowac ?
Oj takGrzes napisał(a):z tego co widac na wykresach autkiem powinno sie ładnie śmigać
Lucas napisał(a):to jest AUQ bo sie juz pogubilem?
greesha napisał(a):Program ktory mam w aucie nie byl pisany pod auto, tylko generalnie dla tego modelu.
greesha napisał(a):wiec mam nadzieje ze te 2 -3 lata wytrzyma ;}
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość