seria

Doktor Aligator jak zwykle wie jak ucieszyć człowieka :D
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
z rolki jedziemy równo :)Patrox napisał(a):Ustaw sie w tygodniuz orłem, porównasz róznice:)
Orzeł napisał(a):Patrox napisał/a:
Ustaw sie w tygodniuz orłem, porównasz róznice:)
z rolki jedziemy równo :)
vitek777 napisał(a):i mnie blokowaliście :P
vitek777 napisał(a):gratuluje jechałem i do 3 biegu rzucało tyłem ;)
Sammael napisał(a):łooooooooooooośka ;)
Kozak napisał(a):nie łośka tylko Quattro
vitek777 napisał(a):Kozak, tylna łoooośka bo to leema( ukradłem mu auto na chwile i takie były wrażenia)
vitek777 napisał(a): mnie blokowaliście :P
gajdar napisał(a):gratuluje jechałem i do 3 biegu rzucało tyłem ;)
Marcin_TDI napisał(a):ale to skubane jest podatne na tjuningi. gratki wyniku - mały potworek
Marcin_TDI napisał(a):to dlaczego te drgania, podpora może słaba ? czy za szybko Niuton narasta. widziałem też wykres 330d ok 600Nm, czy cos wtedy jest zmodyfikowane w napędzie ?
erol napisał(a):To jakaś grubsza zabawa czy coś podchodzi plug&play ??
To Bmw 330d w kolorze grafitowym z Krakowa? :)
to nie wał, nie podpora, to dwumas. A przenosi się pod podłogę, bo motor wzdłużnie umieszczony, skrzynia kończy się na wysokości oparć foteli.
jak to jezdzi w porównaniu do ARLa bigT?
leem napisał(a):Cytat:
jak to jezdzi w porównaniu do ARLa bigT?
Nie mam jakiegoś odniesienia do BigT, nigdy nie jeździłem a nie mam z kim stanąć na kresce
dave napisał(a):tyle ze piotrek nie ma juz leona
leem napisał(a):to nie wał, nie podpora, to dwumas. A przenosi się pod podłogę, bo motor wzdłużnie umieszczony, skrzynia kończy się na wysokości oparć foteli.
Takiej teorii jeszcze nie słyszałem. To wg Ciebie trzeba zmienić dwumas ??
vitek777 napisał(a):napisałem w czasie przeszłym, bo ma porównanie leon-a4
PeterSC napisał(a):a myslalem ze szybciej sie juz nie da:P
Kozak napisał(a):dziś staliśmy razem z Lemem na światłach,mocno padał deszcz, moje zimówki, napęd na p i 180 KM, Michał pojechał a ja się jeszcze ślizgałem
Orełek napisał(a):bezużyteczność tego auta w zimowych warunkach.
Sammael napisał(a):Bo zawsze lepiej pchać niż ciągnąć![]()
(masę auta)
Orełek napisał(a): ja ciekaw jestem jak się tym po mokrym jeździ (o śniegu nie śmiem wspomnieć)? Sam się dość poważnie przymierzałem do 330d ale po rozmowie z paroma właścicielami BMW zrezygnowałem - właśnie na (podobno) bezużyteczność tego auta w zimowych warunkach.
Kozak napisał(a):Michał pojechał a ja się jeszcze ślizgałem
Sammael napisał(a):Jak każde RWD na śniegu, imho, trzeba się nauczyć jeździć
leem napisał(a):Orełek napisał(a): ja ciekaw jestem jak się tym po mokrym jeździ (o śniegu nie śmiem wspomnieć)? Sam się dość poważnie przymierzałem do 330d ale po rozmowie z paroma właścicielami BMW zrezygnowałem - właśnie na (podobno) bezużyteczność tego auta w zimowych warunkach.
lordkubus napisał(a):zimą ogólnie dużo lepiej się jeździ niż przednionapędówką na mokrym też.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość