Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Piotrek_tdi napisał(a):Seryjny soft jak widać z dobrym bonusem od fabryki![]()
[url=http://img195.imageshack.us/img195/8790/piotrektdigmailcom.jpg]Obrazek[/URL]
Piotrek_tdi napisał(a):Seryjny soft jak widać z dobrym bonusem od fabryki![]()
pkonrad napisał(a):Ja nie mam przekonania co to wyników jakie wypluwa ta hamownia. Chłopakom z Scirocco-Club'u wychodziły bonusy po 40KM.
Piotrek_tdi napisał(a):pkonrad napisał(a):Ja nie mam przekonania co to wyników jakie wypluwa ta hamownia. Chłopakom z Scirocco-Club'u wychodziły bonusy po 40KM.
Ale tam ma być nie tak ? Wyniki sa praktycznie takie same jak na świętej hamowni MAHA.... różnice sa 2-3 km .... Panowie nie szalejmy i nie popadajmy w jakieś paranoje.....
Klikoś napisał(a):2.0tsi 200km ma swoją granicę na 250km, więc wyszło tyle ile powinno wyjść przy zdrowym motorze.
Piotrek_tdi napisał(a):Witek doda niedługo wykresy aut innych tunerów które były hamowane na jego hamowni i może wtedy raz na zawsze utniemy tą zbędną dyskusję....
Piotrek_tdi napisał(a):dolot z ttsa chociaż boje się zmiany i przenoszenia aku do bagażnika..... ( nie ma miejsca tak jak w s3/golf r )
noktoto napisał(a):To tym bardziej bym dolot odpuścił.
Piotrek_tdi napisał(a):Na forge pewnie się skończy
Piotrek_tdi napisał(a):wkład pompy autotech
bvw08 napisał(a):co do szpery to zbędny bajer jeździłem cuprą R na mokrej nawierzchni i zadziwiająco dobrze się to sprawowało
A masz Kolega w przed liftowej Cuprze tą elektroniczna szpere?
martig napisał(a):kamil_n, jezdze Cupra o mocy 260Km trzeci rok i musze sie z Tobą niezgodzic
człowiek uczy sie całe zycie i głupi umierakamil_n napisał(a):Czas poznać swoje auto po tych trzech latach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości