I ja chwale sie wykresem z dzisiaj...

Uploaded with ImageShack.us
Seria miała 145,6BHP i 328,3 Nm
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Bart111 napisał(a):No, no pogratulować wyniku - prawie taki sam jak u mnie![]()
Ładnie wyszło.
IC'ek seria - bo nie doczytałem
Mario22 napisał(a):Bart111 napisał(a):No, no pogratulować wyniku - prawie taki sam jak u mnie![]()
Ładnie wyszło.
IC'ek seria - bo nie doczytałem
Tak... niestety jeszcze seria..
Nogaj napisał(a):Ładnie,ładnieCiekawe na jak długo ta moc Ci wystarczy
pampi napisał(a):Byś zadał sobie trud wrzucając ten wykres w odpowiednim położeniu.
Adi napisał(a):Tyle że z tego co wiem to Compoty nie stroją nie swoich turbosprężarek chyba że coś się zmieniło
Bart111 napisał(a):Adi napisał(a):Tyle że z tego co wiem to Compoty nie stroją nie swoich turbosprężarek chyba że coś się zmieniło
No to ma jeszcze MR Motors i Witka który odwala kawał dobrej roboty
Adi napisał(a):Bart111 napisał(a):Adi napisał(a):Tyle że z tego co wiem to Compoty nie stroją nie swoich turbosprężarek chyba że coś się zmieniło
Tyle że kolega ma chyba blizej do Ecuproject.Bo my piszemy o Warszawie a kolega chyba jest z Knurowa.Chyba że coś przeoczyłem to sorka
Bart111 napisał(a):Adi napisał(a):Bart111 napisał(a):Adi napisał(a):Tyle że z tego co wiem to Compoty nie stroją nie swoich turbosprężarek chyba że coś się zmieniło
Tyle że kolega ma chyba blizej do Ecuproject.Bo my piszemy o Warszawie a kolega chyba jest z Knurowa.Chyba że coś przeoczyłem to sorka
A sorry - faktycznie przeoczyłem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości