Pan Jacek się dziś napracował

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
CupRacing4 napisał(a):2 tygodnie po programie i turbo kaput...
Szukam Turbo do ARL, a może ktoś ma lepszy pomysł?
Chciałbym się wyrobić w 2 tysiakach.
antoś napisał(a):W 2 tysiakach to raczej tylko oryginalne od ARL.
antoś napisał(a):florek, napisałem, że nową?
antoś napisał(a):Regenerację zrób tylko w jakimś dobrym zakładzie, choć wolałbym kupić używaną z BPXa niż regenerować.
CupRacing4 napisał(a):Było miło, ale się skończyło, Turbina powiedziała pa pa...
Orełek napisał(a):Wynik ładny, bo Toora wie co robić. Niech się w końcu forumowi klakierzy przyjrzą i przestaną podniecać każdym wykresem podchodzącym pod 190.
CupRacing4 napisał(a):turbo ma się ułożyć podobno
marcus415 napisał(a):Ten co tak powiedzial, to jaja sobie chyba robil..
Turbo sie nie uklada/dociera/wygrzewa
grzybek napisał(a):Orełek, mam wrazenie ze nie przeczytales calego tego watku...
Orełek napisał(a):Że się turbo wysrało? No i co z tego?
Orełek napisał(a):Tak samo mogło paść po słabszym programie lub robionym u kogoś innego.
Orełek napisał(a):Ja zrobiłem na mocnym programie ponad sto tysięcy kilometrów i problemów nie miałem żadnych
Orełek napisał(a):Ale wrzuca ktoś wykres na 180 parę koni i wszyscy po kolei piszą "jak to musi zapier....".
CupRacing4 napisał(a):Z ważnych info - katalizator i EGR już wywalonePozdrawiam
CupRacing4 napisał(a):nie był to błąd w sztuce Diagtronika
CupRacing4 napisał(a): wyła, jakby ją mordowali, już przy 180kkm
IroN_87 napisał(a):Nie wiem o co wam chodzi z tym NM bo ja na seryjnej sprężarce mam 420NM
marcus415 napisał(a):IroN_87 napisał(a):Nie wiem o co wam chodzi z tym NM bo ja na seryjnej sprężarce mam 420NM
I tez masz ori wydech, 201PS i przy 3krpm prawie 420NM?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość