Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
olszu napisał(a):mariooo989, nooo, ładne krechy. A przede wszystkim spory gift od fabryki
mariooo989 napisał(a):normalny program pod 180KM by wyszedł,
bvw08 napisał(a):180km na seryjnych gratach ASZ przy normalnym sofcie to chyba ta hamownia daje takie spore bonusy kolego mechaniki nie oszukasz turbo nie wyrabia i tyle każdy wynik powyżej 170 to już extreme
mariooo989 napisał(a):mam vaga po niedzieli zrobie a co to za blogi?
mariooo989 napisał(a):jezdziłem golfem arl seria i nie miał nic wiecej mocy nawet odczuwalnie mniej,
sławek napisał(a):Auto miało już coś grzebane, bo w seryjnego ASZ 159KM /360Nm nie chce mi się wierzyć.
Klikoś napisał(a):Moc jak najbardziej możliwa. W ARLu Adiego seria wyszła 183/370, a takie cyfry wychodzą po sofcie w kiepskim motorze. Po prostu układ wtryskowy był mega zdrowy. Prawdopodobnie w Twoim jest podobna historia.
Klikoś napisał(a): W ARLu Adiego seria wyszła 183/370, a takie cyfry wychodzą po sofcie w kiepskim motorze. Po prostu układ wtryskowy był mega zdrowy. Prawdopodobnie w Twoim jest podobna historia.
nie ma bata- graty na to nie pozwolą, nawet gdyby motor dopiero co wyjechał z fabryki, a co dopiero w 7-letnim aucie.mariooo989 napisał(a): normalny program pod 180KM by wyszedł (.....)Graty seryjne,
przyczyn moze być kilka- przycinające się kierownice turbiny, nie wyregulowana mapa N75 po programie. Tunner znający się na sztuce powien wiedziećok a to przeładowanie z czego może wynikać?
jest lajtowyA czy z logow z których podałem da sie jakos powiedziec że ten soft faktycznie jest w miare delikatny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość