- turbo ARL
- wtryski 216 Boscha
- FMIC
- dolot ARL
- kolektor ssący ARL
- jednomas
- kat out EGR out

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
szukać igły w stogu siana... :]Nastar napisał(a):szukać pompy 11
Ohapara napisał(a):szukać igły w stogu siana... :]
mozesz napisac jak to cenowo wyglada i ile to trwa?diabełek napisał(a):Sagon moja pompa to 10 przerobiona w ctr tuning na 11
sagon napisał(a):Antek1987,kup pompę z reni dti,pełno tego na alledrogo,dasz ze 300 zeta i będziesz miał wszystko,czego będziesz potrzebował do przeróbki pompy.Rogal nie umie dłubać w pompach.
Tylko szukaj pomp z numerem 0 460 414 982/983/988.
Więcej szczegółów,gdybyś chciał,na pw.diabełek, sama przekładka sekcji 11tki,to nie wszystko,pewnikiem jeszcze na fali de 110.Ale całkiem dobry początek modzenia takiej hybrydy.
Wiesz,ile Twoja pompa wlała?Pewnie nie.Ori 11tka 107J wlewa na maxa 113cm,w dwóch podstawowych testach,biegu jałowego i wysokich obrotów.
Moja 11tka,też hybryda,po kilku modach wlała 160cm w tych dwóch testach.Dodam tylko,że zdrowa 10tka w tych samych testach ma wlać 95cm,czyli o 18cm mniej,jak pompa 107J.Moja wlała aż 47cm więcej,jak pompa 107J.
Wiem już,że można 10tkę tak zrobić,na ori sekcji i fali,że wleje tyle,ile 11tka z ahh.
Ohapara, jak masz dawcę,czyli pompę z reni dti,to zbudowanie takiej hybrydy zajmuje powiedzmy 30minut.
Koszt,to głównie to,ile zapłącisz za dawcę +powiedzmy 150 za przekładkę i kilka drobnych ulepszeń.Przynajmniej w moim przypadku.
Ohapara napisał(a): jednak co ori 11mm to ori,
diabełek napisał(a):Sagon bez obrazy ale po co Ci pompa ktora naleje paliwa na 250km w vp?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość