oto moj wykres po zawirusowaniu mojego silnika, zrobiony przez Wojtka z Master's Tuning Katowice. Program rozsadny, powyzej 139 koni zaczynal juz troche dymic, wiec zostalo tyle ile na wykresie. Prosze o opinie itp.
wykres:

pozdrawiam
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tarki napisał(a):Prosze o opinie itp.
leem napisał(a):tarki, narazie banan ale zobaczysz po jakimś czasi będzie małowiem to ze swojego doświadczenia
Orzeł napisał(a):tarki, gratki bardzo łandne przebiegi krzywychdla wojtka, życzę przyjemnej eksploatacji
No mnie już zaczyna byc mało a minęły trzy tygodnie Very Happy
Tak tylko akurat w A4 silniki masz ułożone wzdłużnie a nie poprzecznie - zapewne było to 130 PD AWX.RosenG napisał(a):Wczoraj miałem okazje przejechać sie Audi A4 1.9 TDI (pytanko czy to te same silniki TDI co w VW, czy seacie??)
Pierwsze słysze by sie tak bajerzyło TDiRosenG napisał(a):zbajerzonego do 150KM poprzez zatkanie garów osiąga sie przez to do 20KM
190 KM i 380 Nm w lżejszym Leonie nie umożliwiają rozwijania takich prędkościRosenG napisał(a):Aha i powiedział mi że prawie zamknął w tym audi licznik czyli miał jakieś 250km/h i to wszystko z pojemności 1.9.
Zapewne chodziło o wywalenie albo zatkanie EGRRosenG napisał(a):Wie ktoś coś wiecej z zatkaniu garów, polega to podobno jakoś na tym że spaliny nie zbieraja sie w silniku tylko sa od razu spalane
RosenG napisał(a):...jak poprawiło osiagi, nie sprawdzałeś jeszcze maksymalnej szybkości. W
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości