Gdy przyszedlem na swiat bylem jeszcze maly i nie wiedzialem ze beda takie fajne samochody jak Lełony no ale zbiegiem lat.. dobra przejde dalej
Kupilem samochod od prospecta pojechalem do vtg go zmierzyc wyszlo to

Potem zrobilem rozrzad na bokserskiej panowie zrobili to tak profesjonalnie ze wpadlo cos do turbiny i ja rozjebalo po przejechaniu 300 km bylem wtedy w krakowie
dostalem turbine hybryde mialo byc super pieknie lecz tak nie jest...
Turbina nie trzyma i nie dmucha jak powinna na tym samym programie co byl wyzej wyszlo 190 km i bylo tak ze dawalo sie gazu i wzkanik doaldowania latal od 1 bara do 0.5 pojechalem do mastersa wgrac seryjny program zeby cos sie nie popsulo w koncu przejezdzilem na nim cala zime.
Pojechalem zrobic wydech bo tamtej juz ledwo dyszal
jednak panowie posiedzieli przy autku i wydusili z niego to

Nie chcialem sie rozpisywac i wdawac w wieksze szczegoly bo troche przejsc z autkiem mialem ale wielkie podziekowania za pomoc MASTERSA pelen profesjonalizm no i VTG ktore ku mojemu zaskoczeniu zrobilo wiecej niz sie spodziewalem na tej turbinie co prawda km nie ma duzo ale moment miazdzy i robi swoje )
Takze dotarlem do "konca" tego co chcialem od tej furki ktora sluzy mi do jezdzenia w trasy wozenia po 8 osob na imprezy no i spotykania sie w milym gronie z klubowiczami i stawania czasami na kresce:) Furka nie jest wybebeszona ma wszystko lacznie z kolem zapasowym itd a juz nie jeden sie zdzwil... ale chyba ja najbardziej