Napotkalem pewien problem i zaczyma sie denerwowac samochodzik mialem miec w w ubiegly piątek najpierw:
- Nie bylo turbiny samochod mial byc gotowy po 5 h jak dostana turbinke
-turbina przyszla w pn powiedzieli ze samochodzik juz jezdzi rewela ze chodzi niesamowicie bla bla bla ... przyjechalem w srode odebrac zastalem samochod rozlozony na części... powieczieli ze bedzie na czwartek w czwartek bylem tam 3 razy

i czaly czas zaraz miał byc. i tak sie ciągnie do dzisiaj...
Najciekawsze jest to ze nikt nie jest w stanie mi powiedziec ile on ma mocy i jaki moment:
najpier bylo 210 km 420 Nm, potem 220 km 420 nm i 235 km i 410 nm....
Samochod mial byc dziiasiaj na 100% o 09:00 podjechalem odebrac i najprawdopodobniej nowa turbina jest zepsuta albo ja zle załozyli zaczyna mnie to denerowac.... wydaje czlowiek kupe kasy a oni w kulki graja
Jedno jest przynajmniej pocieszające samochod na 100% robi CompSport bo widzialem Patryka jak wysiadal z samochodu

jak sie go zapytalem ile to ma mocy odpowiedzial: "Ja nie wiem ja tylko z obslugi jestem"
I tak po dzis dzień nie wiem co jest z samochodem ale teraz przynajmniej wiem ze jest w dobrych rekach
Sadze ze bede mial ten sam program wczytany co audi a3 Prospecta. Moze ktos z CompSportu mi powie dokladnie co z tym samochodem jest
Musze sie uzbroić w cierpliwość nastepny termin odbioru to poniedzialek
Intercooler nie zostal zmieniony.
[ Dodano: Sob 19 Maj, 2007 ]funcarver napisał(a):DawidK, CS wspolpracuje z ASO Komot, zalatwilbys gware
fajnie byloby zobaczyc wykres, turbo+wydech+soft, a IC zmieniales czy zostal ori?
ladny wynik

Wydech pozostal tylko częśćiowo zmieniony tzn pozostal tylko tłumik reszta to 3" rura
IC= ori na 100%
Jak tylko dostane samochod to na następny dzień macie wykres