dzieło Wojtka

EGR oczywiście zamknięty. Hamowany na 18" Toora T670,
z oponkami Toyo Proxes T1R RF 91Y.
Z czasem (kiedy otrzymam od Wojtka) dorzucę fotki FMIC.
Zapraszam do ew. komentarzy

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Streat napisał(a):leoTDI, płaski ten niuton że ho ho jak na ex 110 to pomykać musi jak zła![]()
gajdar napisał(a):leoTDINo i faktycznie najwyższy czas się pokazać na jakimś spociku regionalnym.......nie będziemy Ci wypominać jaki to jestes staruszek :twisted:
Orzeł napisał(a):leoTDI,kolejny mocny Leon w cz-wie
. Jeszcze wymiana sprzęgła i dołożyć troche NM
AdamTower napisał(a):'a czemu Nm "tylko" 330 sprzęgło jest problemem czy co ?
leoTDI napisał(a):ps
Anfel, szkoda gadać, sporogdyż wszystko noje.
Takie jednak wyznaje zasady. Pogadamy przy okazji.
buryy napisał(a):Gratuluje wynikuNie lepiej było od razu zapodac wieksza suszarke? Bo teraz to pewnie ona ogranicza moc
Anfel napisał(a):zostanę przewieziony, tym bolidem
Aligator napisał(a):Tak samo z momentem, na nowym sprzęgle można by dodać ale max. 15-20Nm żeby się to wszystko nie rozleciało.
jaro4444 napisał(a):Aligator napisał(a):Tak samo z momentem, na nowym sprzęgle można by dodać ale max. 15-20Nm żeby się to wszystko nie rozleciało.
Ali chcesz powiedzieć o sprzęgle i skrzyni 5 czy o dole silnika VP?
Marcin_TDI napisał(a):takze zostaw go w spokoju lub najpierw jedz na maha
Anfel napisał(a):leoTDI napisał(a):ps
Anfel, szkoda gadać, sporogdyż wszystko noje.
Takie jednak wyznaje zasady. Pogadamy przy okazji.
No mam nadzieję, że szybko nadarzy się taka okazja, no i oczywiście liczę, że zostanę przewieziony, tym bolidem
fr3ak napisał(a):leoTDI, super wynik i super wykres, gratki![]()
Co do sporych kosztów - chyba nie powiesz mi ze o nich myslisz gdy teraz prowadzisz furę? Przynajmniej u mnie mysl o nich zanika w chwili prowadzenia
leoTDI napisał(a): Teraz bardziej rozumiem posiadaczy ARL-a, zwłaszcza z klubu >100kM/1l
Aligator napisał(a):Skrzynia VP moim zdaniem jest pancerna...
leoTDI napisał(a):Anfel,
jasne, i nie ma problemu - możemy się "skumać" u mnie, i wybrać na lotnisko w Rudnikach, gdyż ono jest tylko pareset metrów ode mnie (znam tam każdą dziurę Mr. Green )
michał kozak napisał(a):gajdar, co się nie da , już tam kiedyś byliśmy
gajdar napisał(a):leoTDI, da się na płytęlotniska w pare autek przyjechacbo może taki mikro spot na dziko byśmy tam zrobili ? LCT Cz-wa
vitek777 napisał(a):michał kozak napisał(a):gajdar, co się nie da , już tam kiedyś byliśmy
dokładnie ja ostatnio tam karetka sie woziłemi jest bezpieczniej niz na drogach
gajdar napisał(a):leoTDI,wszyscy tylko sie wakacjują![]()
Udanego wypoczynku![]()
,a po powrocie daj znać to faktycznie zrobimy sobie zamiejscowego spota
Anfel napisał(a):leoTDI ale do 19 zostało jeszcze kilka dni, a jak sam mówisz masz blisko, więc może sie uda
DrFryzio napisał(a):Ode mnie też spóźnione, ale super szczere gratki. Super wynik. No i wszystko na nowych bebechach oraz w solidnej kuźni mocy u Wojtka.
Cieszę się Leo, że dopiąłeś to dokładnie co planowałeś od wiosny.
leoTDI napisał(a):DrFryzio napisał(a):Ode mnie też spóźnione, ale super szczere gratki. Super wynik. No i wszystko na nowych bebechach oraz w solidnej kuźni mocy u Wojtka.
Cieszę się Leo, że dopiąłeś to dokładnie co planowałeś od wiosny.
DrFryzio,
dziękujęTy byłeś - jeśli dobrze pamiętam - jednym z pierwszych z bananem na twarzy marki ALH
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość