Moderator: Moderator LC Team
PaVLo napisał(a):U mnie jest to samo jak wbiję luz w czasie jazdy to chwilowe spalanie pokazuje takie jakbym przed chwilą jechał na biegu, dopiero wraca do normy jak się zatrzymam. Widocznie tak jest ustawiony komputer. Jak zwalniam na biegu to wszystko działa i pokazuje 0.0.
chlorek napisał(a):A przed mapą było okey?. Może jakiś błąd się pojawił.
d2d napisał(a):Potwierdzam, u mnie jest identycznie.
chlorek napisał(a):Mam taki dziwny objaw w Skodzie Octavi 4x4 1.9 ATD Turbo ASZ, jak odpalę auto to jest 1.3-1.7 i dość szybko spada do 0.9-1.0, jak przejadę kawałek zaraz spada do 0.7-0.8 ale jak się nagrzeje silnik to jest 0.9-1.0 czyli rośnie spalanie na jałowym, na klimie mam 1.2-1.4 - czym to może być spowodowane?
andrzejpredator napisał(a):witam moze ktos jest w stanie mi powiedziec dlaczego wzrasta spalanie na jałowym biegu po osiagnieciu 90 c .zanim osiagnie temperature robocza spalanie z wlanczonymi swiatłami waha sie od 0.6-0.7 a jak zlapie 90 to 0.8-0.9
piotrassenior napisał(a):Doszedł ktoś dlaczego spalanie na jałowym wzrasta po całkowitym rozgrzaniu motorowni?Nierozgrzany 0,7 a rozgrzany 1,0
Pavulon87 napisał(a):ASV
mistrzunio napisał(a):Wskazania na kompie zawsze można skalibrować vagiem żeby pokrywały się z rzeczywistością.
Powrót do VAG - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości