Moderator: Moderator LC Team
Mam pytanko czy ma ktoś może numer specyfiku Liqi do naszych dieselków bo pan nie wie czym się różni płyn do diesla i benzyny a nie chciałby żeby jakiegoś babola zrobił
florek napisał(a):powinno być widać, u mnie rano drży od tłumika, po nagrzaniu znika problem. Masz założoną rozpórkę górną, ja po założeniu niestety bardziej zacząłem to odczuwać. Jeśli to nie wpływa na jazdę a tylko rano drży (zależy jak bardzo) to się nie przejmuj i dalej jeździj z tym.
CupRacing4 napisał(a):zimny silnik między 0,6 a 0,8l/h w zależności od obciążenia klimą, ogrzewaniem lub światłami, utrzymuje się stabilnie, nie skacze.
Sammael napisał(a):wy to poduszkami silnika kiedyś się interesowaliście?
bono napisał(a):sleeper, jaki masz kąt synchronizacji
bono napisał(a):sleeper, jaki masz kąt synchronizacji
Sammael napisał(a):W ogóle kiedykolwiek kontrolowałeś poduszki?
bono napisał(a):drgania może jeszcze powodować zarąbany EGR
Sammael napisał(a):To by nie wpływało na drgania, bo jeździłem na innym niż zero, specjalnie, milion lat
bono napisał(a): co prawda ja miałem około +4,
pawel2611 napisał(a):Miałem zalany kiedyś ten LIQUI MOLY DIESEL SYSTEM CLEANER i w sumie oprócz tego że w portfelu mniej kasy- żadnej różnicy nie zauważyłem
PaVLo napisał(a):Ja mam czwórkę muszkieterów na zimowe i pozimowe tankowanie
Tracer2 napisał(a):Mam kolegę co lał taki srodek STP do każego tankowania i załatwił silnik.
Ma taką nauczkę, że teraz już tego tak często nie używa....
Więc musi czyścić.
florek napisał(a):kupiłem dzisiaj ten specyfik 0,5L powiedzcie mi czy mogę wlać go bezpośrednio do baku czy muszę jak w instrukcji odpiąć węże i wlać bezpośrednio?
Powrót do VAG - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość