Moderator: Moderator LC Team
bvw08 napisał(a):ARL już tak mają i nic nie zmieni tej nierównej pracy z rana po odpaleniu
blachy napisał(a):A ja pojechałem z Liqui Moly Diesel Spülung na krótko i... Nic się nie zmieniłoAle dla efektu placebo było warto
Znajomy to leje namiętnie - chwali sobie - następny do przetestowania
Popraw styki masybvw08 napisał(a):ja uważam że niema to nic wspólnego z ukł. paliwowym i zauważyłem po lampce w schowku że nie ma stabilnego napięcia lampka mruga
PROSTO napisał(a):ja podalem srodek do pompowtryskow, ale sa tez tej firmy srodki do pomp wtryskowych i wtryskiwaczy.
czym sie rozni paliwo na shellu i orlenie? roznica moze byc w cenie i logo ale oba dziaja na podobnej zasadzie.Z tego co czytalem to mozna lac te srodki bezposrednio do filtra paliwa i auto bedzie pracowalo tylko na tym srodku, ponoc przyspiesza to proces czyswzczenia ukladu
pl_DK napisał(a):@florek
korzystałeś z tego? jakieś efekty zauważyłeś?
AROW napisał(a):LIQUI MOLY DIESEL SPULUNG 2666 - będzie dobry do AHF'a?
bvw08 napisał(a): w polsce mamy taki syf na stacjach i paliwa premium nic nie zmieniają tylko że mają troszkę więcej uszlachetniaczy, ale to i tak syf z porównaniu do tego co leją na zachodzie, niestety polska to taki 3 świat europy
Powrót do VAG - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość