Czy po wycieciu katalizatora w TDI wstawiać strumienice
Jeśli tak to jaką strumienice??
Czy w wydechu są jakieś sondy ( 2004 rok ALH)??
Moderator: Moderator LC Team
leem napisał(a):Czy po wycieciu katalizatora w TDI wstawiać strumienice Pytajnik
Czy w wydechu są jakieś sondy ( 2004 rok ALH)Pytajnik
Orzeł napisał(a):wycinasz kata, bierzesz jakąś rure, pręt i walisz w tą siateczke w środku aż cała nie wyleci![]()
![]()
abdul napisał(a):A ja w AFT (1.6 100km) tez moge spokojnie rure wstawić?? Sonde mam za kolektorem zaraz i o to się nie boje ale moment moze mi w dole spaść. Bo w dieslu i tak jest jego pod dostatkiem
też myśle nad wycięciem kata i prawde powiedziawszy miałem to już zrobić wcześniej, jedyne co powstrzymuje moje zamiary to fakt zwiększonego kopcenia leonka, bardzo zwiększa się spaliny po wycięciu??
BTW grzybek, wyczysciłeś kolektor jak nie to wyczysc napewno pomoze poprzez lepsze napełnianie komór spalania powietrzem
vitek777 napisał(a):grzybek, ja bym sam za to sie nie zabierał jedz lepiej do jakies firmy która zajmuje sie układami wydechowymi Wink
potem jedz do mister A (Andriu jak Andrzej Poniedzialek by odlaczyl EGR) i ciesz sie kolektorem.
Ma racje reacisz gwarancje na zmodyfikowany element a nie na całe auto ale i tu jest własnie to ale w innym ASO jakis idiota z IQ ponizej przeciętnej bedzie upierał sie przy swoim i uzna brak gwarancji na cały pojazdvitek777 napisał(a):gadałem z gosciem i powiedział mi ze na gwarancji moge spokojnie wyciac katalizator i sie nie dowala do tego jezeli juz cos to strace gwaracje na układ wydechowy i tylko to nie wiem czy mu wierzyc do konca a jak sie zdazy ze podjade do innego servisu i tam maja inna teorie i bedzie zonk
mam małe pytanie ostatnio byłem na przegladzie i gadałem z gosciem i powiedział mi ze na gwarancji moge spokojnie wyciac katalizator i sie nie dowala do tego jezeli juz cos to strace gwaracje na układ wydechowy i tylko to nie wiem czy mu wierzyc do konca a jak sie zdazy ze podjade do innego servisu i tam maja inna teorie i bedzie zonk
Powrót do VAG - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości