Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sammael napisał(a):2.0 TFSI nie zalewa się 95!
kierownik napisał(a):A co powiecie o paliwie BP ultimate![]()
Sammael napisał(a):Szczerze mówiąc w 2.0TFSI większy wpływ na to jak auto jedzie ma pogoda
niq napisał(a):Sammael napisał(a):Szczerze mówiąc w 2.0TFSI większy wpływ na to jak auto jedzie ma pogoda
Możesz mi to bardziej rozwinąć?
Verva, Racing, Ultimate to to samo paliwo tyle ze dolewają wiadro uzdatniacza na cały zbiornik
Nie ma co przepłacać:)
Sammael napisał(a):Inna inszość, że jak będziesz jeździł zawsze na V-power Racingu to można inaczej auto wystroić.
Passenger napisał(a):To tak jak u mnie
Też słyszałem o VPower Racing to co pisze Sammael - jako jedyne paliwo jest importowane do naszego kraju.
ja nie odczuwam róznicy miedzy racingiem a zwykłym 98, zawsze leje 98 i jest ok, raz zalałem zwykła 95 i ewidentnie brakowało mocy
rafi2002 napisał(a):w silniku disla na zwykłej benzynie było 155 koni
niq napisał(a):wybacz, ale przeglądarka mi coś wszystkiego nie ładuje
niq napisał(a):Panowie a jaka może być różnica w mocy? Mniej więcej ile KM?
Zyzio napisał(a):myślę że kwestia ok 10-15KM więcej w 2.0TFSI przy V-Power Racing.
krz_p napisał(a):wzrost mocy będzie w przypadku jak auto będzie wystrojone pod racinga
Zyzio napisał(a):kolego Sammael, myślę że najlepiej zapytać o to jakiegoś tunera który ma wiedzę na ten temat np Compsport - Patryka albo Szymka.
Gumiś napisał(a):Pali 95 też mniej
Kozak napisał(a): nikt nie jeździ ze stałą prędkością 220 km/h przez 100 km
Sammael napisał(a):Kozak... poniosło Cię...![]()
bono napisał(a):Sammael napisał(a):Kozak... poniosło Cię...![]()
No taaaakk, TDI tak się nie da co innego benzinZresztą aby wszystko było jasne oczywiście nie każdego diesla, TDI mam na myśli hmm np 1,9 literka
chisel napisał(a):R 165 KM
chisel napisał(a):VP Shell
Powrót do VAG - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości