Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
A gdzie będziesz jeździł tym autem?
fiodor20 napisał(a):Widzę, że wszyscy pozytywnie opisują ST z 1.2To dobrze, muszę jeszcze zdecydować czy nowy, czy używany zakupić.
Jakiego rzędu rabat można otrzymać przy zakupie nowego? jak to było w waszym przypadku?
Webi napisał(a):przejedź się 1.2 i 1.4 bo każdy zachwala swoje.
Vampire1984 napisał(a):No ale na powaznie, moja wersja(122KM, uwazam ze 150KM nie bedzie wielkiej roznicy) jakos na trasie nie jest specjalnie szybka i mam wrazenie ze moglaby sie lepiej zbierac dlatego chce swojego puscic i wziac 1.8:)
ora_dev napisał(a):Vampire1984 napisał(a):No ale na powaznie, moja wersja(122KM, uwazam ze 150KM nie bedzie wielkiej roznicy) jakos na trasie nie jest specjalnie szybka i mam wrazenie ze moglaby sie lepiej zbierac dlatego chce swojego puscic i wziac 1.8:)
Na poważnie to między 1.2 110KM a 1.4 125KM jest bardzo mała różnica, a 1.4 150KM to już bardzo wyczuwalna różnica.
Nie wiem czy 1.8 tak do końca się opłaca, pamiętam jakieś wzmianki na forum, że lepiej dopłacić już do Cupry.
Octa nie jest wcale tansza... Jak chcesz nowe to popatrz na rapida liftbacka. 550l bagaznik i duzo miejsca w srodku. Niestety auto budzetowe... wszystkie plastiki twarde jak kamien.
Dodajcie rabat dilerski pewnie z 7-8% i juz sie robi leiej plus wyprzedaz modelu przed FL i rocznika pewnie urwie dodatkowe parę oczek i zrobi sie 70 tys.
fiodor20 napisał(a):Dlatego wolę Leona z drugiej ręki na gwarancji lub coś przysalonowego niż Rapida
mirek_p11 napisał(a): funkcjonalność lepsza, ale polemizował bym co do wyposażenia i jakości spasowania
Powrót do VAG - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości