Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tomektr napisał(a):Nie wiem jak wy schodzicie poniżej 5l, miałem taki wynik na 50km ale to 80km\h max i muskanie gazu. ...
Tomektr napisał(a):karlos, 5.5 to nie poniżej 5. Roadtripy to jest trasa a nie wkoło komina więc te 5.5 jest możliwe... To co napisałeś to potwierdza moje wyniki
karlos napisał(a):roadtrip jest dość miarodajny. Nawet bardziej zawyża spalanie
Laki napisał(a):2.Czy warto pchać się w TSI czy lepiej odpuścić temat i szukać czegoś bez wtrysku bezpośredniego poza Vagiem.?
3.Z tego co wyczytałem nowa generacja silników EA211 została pozbawiona wad poprzednich TSI . NIe bierze oleju. Rozrząd na pasku nie na łańcuchu czy posiadają te silnika jakieś większe wady?
dobrze prawiszbrzooza napisał(a):Pie*dol zużycie paliwa bierz coś 200+ Takie 1.8 180 i mapka na 230-240 i superancko. A jak pojedziesz eko to i tak mało spali
Tomektr napisał(a):brzooza, trzeba Ci polać bo dobrze gadasz, ja cały czas żałuję że nie wziąłem 1.8
Laki napisał(a):Naoglądałem sie paru tych Leoneów i 1 Octavier i chyba bliżej mi do Skofy. Pzestronność wnętrza zachywca. Kupię to co będzie w lepszym stanie. na 4 oglądane Leony 3 były bite i to konkretnie a ten 1 to blacha 100% seria natomiast mechanicznie bardzo zaniedbany, nie wiem jak można nie dbać o auto. Już nie mówie o codziennym myciu ale podstawowe sprawy ekspolatacyjne.
Powrót do VAG - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości