leoTDI napisał(a):Nie unikniesz ręczego mycia
No to jest dobre

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
leoTDI napisał(a):Nie unikniesz ręczego mycia
Tonny S napisał(a):leoTDI napisał(a):Nie unikniesz ręczego mycia
No to jest dobremuslałem ze ja jestem leniwy no ale w ten sposób do tej sprawy to nawet ja nie podchodze
Paniał paniałleoTDI napisał(a):Tonny,
nie paniał o co chodzi
Alemi chodziło raczej o tego kolegeleoTDI napisał(a):Tonny, żeby nie było nieporozumień - chodzi wyłącznie o boki (tuż nad progami), ew. okolice nadkoli. W sumie chodzi o parę machnięć gąbką, a nie całe mycie samochodu. Wydaje mi się, że źle zrozumiałeś
m3k napisał(a):Pierwsze odczucia... hmm spodziewalem sie czegos lepszego albo po prostu jeszcze nie umiem sie nia dostatecznie dobrze poslugiwac.
Tam gdzie auto bylo najbardziej brudne czyli na drzwiach poprostu musialem poprawic gabka.
m3k napisał(a):No cuz cudow nie oczekiwalem, poprostu myslalem, ze bedzie troche lepiej zwlaszcza, ze auto nie bylo az takie brudne.
Mysle, ze wiekszosc osob, ktore nigdy nie mialo stycznosc z tym urzadzeniem po pierwszym uzyciu odniosloby podobne wrazenie.
Kuxik napisał(a):Jeśli spływająca woda nie będzie odpływać do studzienek tylko do gleby mozemy mieć problemy ze strażą miejską(no cóż ochrona środowiska) Suszę zęby
Ja juz cos o tym wiemspoleczni sasiedzi
m3k napisał(a):Mysle, ze wiekszosc osob, ktore nigdy nie mialo stycznosc z tym urzadzeniem po pierwszym uzyciu odniosloby podobne wrazenie.
Gato napisał(a):Wyprobuje BP, ale nie licze na pozytywne zaskoczenie
Nie bylem na BP ale kazda z wyprobowanych myjek samoobslugowych nie daje kompletnie rady zoltemu lakierowi Chocbym trzymal dysze przy samym lakierze i wrzucal monety ciurkiem - zmywa sie tylko wierzchnia warstwa brudu.
Wyprobuje BP, ale nie licze na pozytywne zaskoczenie
Ale Gato, nixu jest na to sposób (juz testowany).
Nakladacie pianę ze szczotki (na myjni gdzie ja myję jest szczotka, z której leci gęsta piana) chwytasz własną gąbkę/szczorke i ogień
Gato napisał(a):Nie bylem na BP ale kazda z wyprobowanych myjek samoobslugowych nie daje kompletnie rady zoltemu lakierowiChocbym trzymal dysze przy samym lakierze i wrzucal monety ciurkiem - zmywa sie tylko wierzchnia warstwa brudu.
Wyprobuje BP, ale nie licze na pozytywne zaskoczenie
Helm napisał(a):Auqa (róg dereniowej i ciszewskiego
soad7 napisał(a):Myjki bezdotykowe mają to wade że jeżeli nie wytrze sie auta w słoneczny dzień to powstaną plamy, które później ciężko zetrzeć.
pampi napisał(a):samemu umyć gąbka
Kashier napisał(a):Jak nie gąbke, to co innego ?
Ojciec napisał(a):szampon Sonax z woskiem
bubolak napisał(a):Do tego gąbka "za 5zł". Dlaczego najtańsza? Bo mam 2 psy i raz na 2 tyg jakaś gąbka zostaje rozszarpana na kawałkiZ piaskiem problemów nie mam, bo używam 2 wiader: jedno z szamponem, a drugie z czystą wodą do płukania brudnej gąbki.
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość