Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
franek581 napisał(a):Panowie, jak myślicie, lipa malować dach srebrnego leona czarnym sprayem plastidip? Nie będzie wsiowo wyglądało?
borowa napisał(a):Sebool, dobra pamięć
sebo7w7 napisał(a):
Evo011 napisał(a):michu napisał(a):czarny + złoty - mi się mega podoba.
PS. ile puszek plastidipu na 4 felgi i ile warstw kładziesz?
Wiele razy malowałem felgi - na 18 na luzie 2 puszki starczą - 4,5 warstw. Tu są 19, ale wydaje mi się ze i tak dwiema to ogarnę.
michu napisał(a):Czy ktoś malował plasti dipem coś na czarny połysk? Jak to wygląda? Rzeczywiście się błyszczy czy nie za bardzo? Rozumiem że najpierw daje na mat a potem glossifier żeby był połysk?
Don't be the same, be better.
jezeli masz zdolnosci manualne jak i coerpliwosc to folia zdecydowanie lepszamichu napisał(a):zastanawiam się między plastidipem a folią czarny połysk czy będzie duża różnica - oblejenie plastików (słupki na zewnątrz między drzwiamy, znaczek i może plastik z przodu między maską a szybą czołową) i coś w środku
michu napisał(a):Plastilak ogólnie działa podobnie jak plastidip? można polakierować większą powierzchnię a potem się zrywa?
jest tylko mat?
maciek89 napisał(a):, że na pistolecie osiągniesz duuużo lepsze (bardziej gładkie) efekty
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość