P.S.:Jak ostatnio nakładałem to postawiłem słoik pod halogenem , bo inaczej nie chciał się nakładać na aplikator.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
toka napisał(a):Lakiernika nie, ale jeśli chcesz żeby to było zrobione profesjonalnie to :
CarSPA Warszawa
al.Jerozolimskie 309
Warszawa
Seba napisał(a):rufu, na stronie masz podane orientacyjne ceny
Czym przesmarować elementy gumowe (głównie o uszczelki chodzi), tak żeby ładnie wyglądały i nie skrzypiały?
evotuning napisał(a):Nie każdy lubi myć wełną, ja np nie znosze, ale są tacy co ubóstwiają. Sama rękawica jest wykonana porządnie.
martig napisał(a):ale chce cos bardziej agresywnego , no i na poczatekl nie na Leonie tylko jakims struclu
martig napisał(a):A co byscie polecali do wypolerowania tych przezroczystych plastików od prędkosciomierza itp, bo zauwazyłem ostatnio ze maja troche rysek??
jeśli kosztuje mniej niż 13zł (10zł IPA i 3zł woda destylowana) to ok.vti81 napisał(a):MENZERNA Top Inspection TI - płyn do inspekcji po polerowaniu
bubolak napisał(a):UC jest dość mocno ścierny, i ma formułę "dla początkujących" podobnie SwirlX, który jest łagodniejszy. Tylko oba są w dużych butelkach.
Seba napisał(a):Menzerna występuje w oryginalnych samplach po 250ml.
Seba napisał(a):a zamiast TI doskonale sprawdzi się IPA z wodą destylowaną jak bubolak napisał.
Seba napisał(a): a po wosku dobrze jest autko na słońce wystawić żeby się wygrało i na końcu je wypolerować.
konstant napisał(a):czy to normalne, ze miesiac po potrakowaniu z Bilt Hamblera lakier juz nie jest taki galdki jak zaraz po operacji?
Co jaki czas powinno sie glinkowac ?
Co jaki czas wosk (w moim przypadku FK 1000p) ?
Co jaki czas AG SRP ?
noktoto napisał(a):Druga sprawa, jakim woskiem zastąpić Colli w lato, tak żeby był wciąż w miarę trwały (1-2 miesiące wystarczą), ale dawał przyzwoity efekt wet look i nie kosztował majątku (nad Natty's Red się zastanawiam)?
vti81 napisał(a):Samym SRP całości nie ogarniesz
bubolak napisał(a):SRP nakłada się tak samo jak ręcznie tylko ręce nie bolą i zajmuje to 5 razy mniej czasu. Łatwo, szybko i przyjemnie
bubolak napisał(a):Zresztą z czasem kupisz pasty, więcej padów i będziesz się bawił w korektę. Ale na start SRP jest fajne, bo nie da się nic zniszczyć, a wyczujesz maszynę na tych wszystkich obłościach.
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość