Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
oczko82 napisał(a):A ja dzisiaj odebrałem paczuszkę z zapachami z serii CALIFORNIA SCENTS - zainstalowałem (pod fotelem kierowcy, przy nawiewie dla siedzących z tyłu) w samochodzie polecane tutaj "Coronado Cherry", jak dla mnie rewelacja! Zobaczymy czy długo będzie pachniał...jak się skończy to wypróbuję "Santa Barbara Berry".
pod fotelami.kerek napisał(a):btw. gdzie w Leonie 1M jest nawiew dla siedzacych z tyłu?!?!?
qczarq napisał(a):Hej, trochę przespałem temat zamówień California Scents. Ale znalazłem na alledrogo. Tylko tu występują dwa rodzaje puszek którą wybrać??
1.
http://allegro.pl/california-scents-spi ... 29969.html
2.
http://allegro.pl/zapach-do-auta-califo ... 52960.html
Martinus1985 napisał(a):Kolego to jest ten sam zapach tylko puszka z 1 linku weszła na rynek ok tydzień temu. Producent po prostu zmienił opakowanie.
SEBOOL2006 napisał(a):Spryskałem dziś samochód zapachem gumy balonowej i na pierwszy strzał zajebisty. Zapach mocno intensywny. Zobaczymy jak z trwałością. Na pewno chce wypróbować Wiśnie i Mieloną Kawę. Miałem dziś doczynienia z zapachem Arbuzowym i też znośny jest
Na razie nie będę polecał zobaczymy po dłuższym czasie
enka napisał(a):tak nawiasem, nie wiem czy to tylko moje odczucie ale zapachy California Scents, głównie Coronado Sherry robiło robotę jakieś 2-3lata temu, pod względem ostrości zapachu i czasu jaki wytrzymywał. teraz zapach jest w miarę intensywny przez pierwsze parę dni a potem już dno, czyżby spadek jakości czy może zbyt się przyzwyczaiłem?
markk napisał(a):enka napisał(a):tak nawiasem, nie wiem czy to tylko moje odczucie ale zapachy California Scents, głównie Coronado Sherry robiło robotę jakieś 2-3lata temu, pod względem ostrości zapachu i czasu jaki wytrzymywał. teraz zapach jest w miarę intensywny przez pierwsze parę dni a potem już dno, czyżby spadek jakości czy może zbyt się przyzwyczaiłem?
Jeżdze głownie w weekendy wiec auto sporo stoi , utrzymywał się ostro przez 3 miesiące.
enka napisał(a):No ale moze zbyt sie do nich przyzwyczailem, ze przestalem je wyczuwac.
Sebool2006 napisał(a):Głównie pod dywaniki
-- 26 paź 2014, o 17:14 --
Teraz mogę śmiało polecić zapachy firmy K2 w fiolkach po 4 ml![]()
Są różne zapachy poczynając od truskawki ( obecnie używam i jest zajebisty zapach ) kończąc na zielonej herbacie.
Zapach to koszt 3,99 zł więc majątku nie ma. Zapach od 2,5 tygodnia wisi w samochodzie i naprawdę jak się wsiada do niego czuć super intensywny zapach truskawki.
Dla niektórych może być on za bardzo słodki i drażnić drogi oddechowe. Zapach do nabycia w biedronce.
markk napisał(a):Ja od nich kupuje. Tylko , że odbieram osobiście na mokotowie. Mam drugi raz juz coronado cherry.
mlynek napisał(a):WB New Car używam od kilku lat,
kornat napisał(a):Teraz ledwo tydzień wytrzymują
Arekkaz napisał(a):Jedyny sposób na to to częsta zmiana zapachów.
Sebool2006 napisał(a):Z wisienki będziesz zadowolony,New Car krótko trzyma.
Arekkaz napisał(a):Tak naprawdę zapachy są głównie dla pasażerów. Nasz węch przyzwyczaja się i po krótkim czasie mało czujemy.
Jedyny sposób na to to częsta zmiana zapachów.
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość