Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
grzybek napisał(a):Sober, malowalem grill i nie mam porowatej struktury
jest gladziutka
wcale tez nie pylil dalej niz +-10cm w obrebie miejsca doselowego
moze miales zwalony rozpylacz ze Ci tak pylil po wszystkim i wyszla porowata struktura?
lec napisał(a):z dipem na minus, bo sie duzo mocniej do niego lepi pyl z klockow i nie mozna uzywac agresywnej chemii. A mocne mordowanie karcherem skoncyzlo sie u mnie uszkodzeniem warstwy. Imo jesli juz to fele na czarno - wówczas i tak nie widac i nie ma tego problemu
lec napisał(a):widocznie nie starales sie za bardzo - potrzymaj przez 5 minut w jednym miejscu w odległosci 2-3 cm - u mnie wystarczylo przy 4 wartwach na kole
lec napisał(a):zgadza sie, ale bialego dipa na kolach bez chemii nie domyjesz, nawet robiac to codziennie
Mario22 napisał(a):Hmmm to serio lipa ... chyba mnie przekonałes do auta na niebiesko a felg nie rusze i zostawie białe tak jak teraz ... bo jak mam sie wkur.. przy myciu to dziękuje ... a co dopiero całego auta...
Mr Lucky 13 napisał(a):Znaczek w klapie normalnie się chowa? Nie zdrapuje warstwy PD?
a to mnie zmartwiłes bo miałem chęć właśnie znaczki tym potraktować...to chyba folia zostaje..Mario22 napisał(a):Zdrapuje jest ujnia z tym tylnym znaczkiem dlatego zostaje srebrny
Mario22 napisał(a):Widze że sie ostro dipujecie ... wklejac jakies foty dla porównania i wymiany doswiadczeń ...
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość