Niektóre zapachy są super a niektóre słabo pachną. Ja np. jestem mega zadowolony z Coronado Cherry i Golden State, natomiast w sushi jeździ Concord Cranbery i pachnie ładnie, ale słabo. grzybek, Golden State pachnie jak guma Orbit dla dzieci (ta różowa), a Coronado Cherry jak Hubba-Bubba wiśniowa.
na razie używam od 2 tygodni Golden State i jest ok, chociaż już trochę słabiej pachnie, na początku pachniało przy otwartych drzwiach obok samochodu w kolejce czeka Coronado Cherry
Ja w sumie większość przerobiłem z tej serii i...już więcej ich nie kupię! Niektóre po otwarciu nawet nie pachną! Jedynie wiśnia się nadaje jako zapach. Reszta - szkoda gadać. Już lepiej zakupić choinkę...pachnie, na pewno dłużej i cena trzy razy taniej niż CS.
Osobiście nie lubię zapachów samochodowych typu "drewienka nasączone olejkiem" i dlatego używam żelowych, również od California Scents: http://www.californiascents.com/cherry/odor_eliminator.aspx. Z Citrus Twist jestem zadowolony, Coronado Cherry czeka na swoją kolej.
minęły 3 tygodnie od używania Golden State i coraz słabiej pachnie, już szału nie ma... może naleję kilka kropel wody, tak jak radzono. albo zmienię już na Coronado Cherry
Ja jakiś czas temu na własną rękę zamówiłem dwa o zapachu newport new car i niestety jestem również nimi nieco rozczarowany, bardzo słabo je czuć, praktycznie w ogóle jeśli leża gdzieś luzem na dywaniku czy pod konsolą. Żeby jakikolwiek efekt był muszę je położyć na kratce nawiewu ale wiadomo, takie coś jedynie na postoju.