Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pkonrad napisał(a):colin23, w takim razie jaką paste polecasz?
kamilsloma napisał(a):Testował już ktoś to Turtle ICE?
- uzywalem kiedys czarnego i granatowego, spisywal sie przyzwoicie ale nie wiem jak sprawdzi sie przy metalicu.kamil-leon napisał(a):T-Cut Color Fast
colin23 napisał(a):wgi a usuwa też ten wosk przy polerowaniu drobne zabrudzenia od owadów, roślinek i kawałków smoły?
Kashier napisał(a):Wyczytalem cos o "twardym wosku" , o co kaman ?
Kashier napisał(a):No i jak reaguje ten T-cut z plastikami ?
Kashier napisał(a):Da sie to jakos usunac , czy tylko zostaje juz tuszowanie jakimis specyfikami ?
piotrp napisał(a):Polerował już ktoś felgi??
piotrp napisał(a):pasta temp albo pasta poleska G3 będzie do tego odpowiednia
po stacjach??? A nie lepiej do sklepu motoryzacyjnego?? Na stacjach jest drożej, czasem nawet 2x..Kashier napisał(a):w takim razie , jutro jade rajdem po stacjach znalezc turtle twardy wosk
daje, ale nie do tego - to jest cos jak tempo ale do lamp - bardzo delikatna pasta polerska- fajny efekt. Ale do zmycia komarów polecam zmywak do naczyń, tą twardszą stronąKashier napisał(a):Na aukcjach widzialem mleczko do polerowania plastikowego szkła , tj lamp czy cos.. działa to ? daje jakis efekt ? Bo mam zbite halogeny od muszek , i moze dalo by rade cos z tym zrobic , tak samo jak z lampami![]()
plakKashier napisał(a):A co do plastikow, polecacie jakis preparat natluszczajacy , czy raczej kazdy sie nadaje powyzej ceny 15 zl ?
johnny napisał(a):co polecacie do usunięcia śladów po owadach
johnny napisał(a):a co polecacie do usunięcia śladów po owadach- bo po ostatniej drodze mam cały przód w resztkach owdadzich ciał?
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość