Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bartekmk napisał(a):ale słyszałem, że po natural looku zostają zacieki jak woda kapnie.
celinskip napisał(a):Natural look potrafi po deszczu niestety brzydko spłynąć. Ja ze swojej strony do zewnętrznych plastików polecam auto finesse revive.
skiba napisał(a): Pearl od CarPro
skiba napisał(a):mówisz o oponach?czysty używasz czy rozcieńczony?
transit_master napisał(a): Owszem. Jedna. Ładnie pachnie, nic poza tym.
ok, przepraszam - poprawie sięSEBOOL2006 napisał(a):Masz wszystko przecież napisane. Chyba wystarczy się cofnąć do 1 strony i się dowiesz wszystkiego nie po to zostało już napisane 20 stron by każdy pisał to co było już kilka stron wcześniej
ql89 napisał(a):Spróbuje czegoś takiego UC,PB Black Hole,Collinite 476 i zobaczymy efekt
http://showcarshine.pl/skora/626-glipto ... kory-.html a może cos takiego,lub colourlock?Robert_o napisał(a):Może ktoś polecić środek do konserwacji skór, czyszczenia, odzywiania? Zastanawiam sie nad duragloss lub meguiars. Ktoś testowal te srodki?
Tasaq napisał(a):Czy lepsze to nie wiem, ale poczytaj o Clearkote Vanilla Hand Glaze, wg mnie jest również wart polecenia.
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość