Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcin7x5 napisał(a):tylko wietrzenie autka ci pomorze.
i zalac wrzatkiem H2Ojocker napisał(a):postawić w otwartym pojemniku, najlepiej tak żeby się nie rozsypała
przem_uc napisał(a):Witam, żona poskarżyła się, że ubrudziła sobie sukienkę siedząc na fotelu pasażera. I rzeczywiście, na tapicerce pojawiły się dziwne plamy. Wyglądało jakby to szło ze środka. Wyciągnąłem więc fotel i zobaczyłem koszmar. Po zdjęciu tapicerki między gąbką a stelażem pełno tłustej mazi. Jak wrzuciłem gąbkę do wanny i trochę poleżała, to zaczęło wychodzić z niej jakieś tłuste świństwo. Jak naciskałem palcem, to wyglądało jakbym maczał palca w rozpuszczonym maśle. Wyprałem tę gąbkę już 3 razy ręcznie i teraz już nie jest tak tragicznie. Ale pewnie jak złożę to i tak ten syf wyjdzie na wierzch.
Zacząłem już rozglądać sie za nowym fotelem, ale może macie jakieś patenty żeby tego się pozbyć. Bo samochód mam już ponad dwa lata i dopiero teraz to wyszło. Co to za świństwo?
jędrek napisał(a):Właśnie taki kupiłem i jest mega.A myślałem że mam czyste fotele ale po spsikaniu foteli mina mi zrzedła
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk
jędrek napisał(a):Tak stosowałem ręcznie i jest mega zaj....
Polecam
k
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość