Po pierwsze to ktos mi leci bronka za trud wlozony w znalezienie tej firmy - wzialem sobie z internetu adres, wszystko pieknie, ale tak : nazwa ulicy na ktorej oni sa to glowna dwupasmowka, boczna od niej, a takze boczna od tej bocznej

CENY :
17" x 7.0 - 716 zł wszystkie
17" x 8.0 - 736 zł ( dostepne modele : Diablo, Krono, Excalibur, Longino, Shark, Blade )
18" x 7.5 - 828 zł ( dostepne modele : Diablo, Krono, Longino, Graal, Shark, Blade )
18" x 8.0 - 850 zł ( dostepne modele : Diablo, Krono, Longino, Shark, Blade )
18" x 8.5 - 891 zł ( dostepne modele : Diablo, Longino )
19" x 7.5 - 1245 zł ( dopiero na wiosne i tylko Graal
We wszystkich rozmiarach 17" i 18" wystepuja rowniez felgi Novalis i Novalis Diamante. Novalis jest tanszy o okolo 50 zł od cen podanych powyzej, zas Novalis Diamante ( polaczenie czarnego i polerowanej stali ) o okolo 50 zł drozszy.
Standardowo felgi wystepuja w kolorze jak oni to nazywaja ciemny chrom ( po prostu nie jasny a dosyc ciemny srebrny ). Za inne kolory jest doplata, i tak :
Jasny chrom - 352 zł za sztuke
Tylko "przod" felgi chromowy - 452 zł za sztuke
Zloty, tytanowy, bialy, czarny - 102 zł za sztuke
Multicolor ( polaczenie 2 kolorow ) - 252 zł za sztuke
Wszystkie podane powyzej ceny sa cenami brutto i za sztuke. Nie zakladaja opon ani felg. Na magazynie maja rozmiary do 17". Na inne kolory niz standardowy czeka sie do 6 tygodni, dostawy maja co tydzien.
Ceny sa sztywne i koles nie byl sklonny do jakichkolwiek upustow, nawet w przypadku grupowego zakupu kilku kompletow, powiedzial tylko ze nizsze ceny moga dac przedstawiciele

Z tego co dowiedzialem sie od zaprzyjaznionego wulkanizatora ktory handluje felgami i oponami wylacznie niskoprofilowymi, jakosc Arcastinga nie jest najlepsza i on by tego nie polecal, jak to ujal "ladnie wygladaja...i tyle, ladnie wygladaja". Zas co do ceny to daloby sie cos pokombinowac zeby bylo taniej

Polecil mi tez cos takiego :
www.asa-wheels.de/index2.php
Ja na przyklad jeszcze o tej firmie nie slyszalem, ale ceny podobne albo troche wyzsze niz Arcasting, i tutaj tez mowi ze daloby sie to miec w nienajgorszej cenie.
A teraz to co tygrysy lubia najbardziej, czyli real foto ( sorki ze tylko z komorki ) felg Arcasting - przyznaje ze na zywo wygladaja niezle :

Te ostatnie sa w tytanie.
Pozdrawiam!