1 - Pirelli P Zero Nero

2 - Goodyear Eagle F1

3 - Dunlop SP Sport Maxx

4 - Dunlop SP Sport 9000 MFS

Mam dylemat

Prosze o opinie , porady i dorady.
Dzieki za wsio.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Przereklamowana i strasznie szybko się sciera i nie porównuj SP01 do SP 9000 bo to całkiem inna liga.loozik napisał(a):goodyear F1
Tonny S napisał(a):Z tych co napisałes to Dunlopy Sp 9000 najlepszy stosunek cena/jakość poszukaj w necie może znajdziesz dobrą oferte na Bridgestone RE050
silver_leon napisał(a):Obecnie mam Continetal Premium Contact i........ smialo moze powiedziec,ze powinny sie nazywac "Slizg-NoConatact" - massakryczny brak przyczepnosci na mokrym asfalcie oraz przy umiarkowanych temperaturach . Jezeli skala pokazuje 30-35 lub wiecej stopni to nawet sie trzymaja drogi !
przemek69 napisał(a):jeszcze jedna rada zanim kupisz np po "okazyjnej" cenie oponki, zwracaj uwagę na rocznik opony gdyż producenci co sezon ulepszają swoje produkty np. zmieniając skład mieszanki,
mm.max napisał(a):przemek69 napisał(a):jeszcze jedna rada zanim kupisz np po "okazyjnej" cenie oponki, zwracaj uwagę na rocznik opony gdyż producenci co sezon ulepszają swoje produkty np. zmieniając skład mieszanki,
Nie martcie się o to ..... skoro Jacek pyta o markę i model to tylko o to mu chodzi bo to dość skomplikowany jego "zakup" będzie ale oponki będą napewno świeżutkie ..... w końcu pracuje w tej branży.
Ja też chyba obstawiam SP9000
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości