Jeździłem na M2 i było super - ponoć M3 jeszcze lepsza ale jak ma się w tym zestawieniu SP Winter Sport 3D
Czy będzie lepsza czy gorsza niż M3 ?
pozdrawiam,
Roland
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mm.max napisał(a):Powiem tak M3 była najlepszą zimówką z jaką miałem doczynienia!
mm.max napisał(a):Choć testy wygrywa 3D lub jest w czołówce.
Osobiście polecam kupić 3D bo M3 juz wychodzi ze sprzedaży i gdy zniszczysz jedną lub 2 opony juz w przyszłym roku będziesz miał problemy z kupnem M3
oczkolek napisał(a):3D jest prawdopodobnie nową wersją M3, ma ponoc lepsze właściwościu na sniegu.
oczkolek napisał(a):W ostatnim (lub przedostatnim) Auto Motor i Sport jest test porównawczy opony 3D i innych opon zimowych.
przemek69 napisał(a):Dobra i sprawdzona opona to jeszcze Firestone WINTERHAWK
przemek69 napisał(a):M3 Sport to opona najlepsza jaką używałem a uzywałem sporo, obecnie też mam M3 jednak nastepne jakie kupię to będą 3D.
Roland napisał(a):A jakiś konkretny powód przemawia za zmianą z M3 na 3D
dave napisał(a):a ja z kolei polecam Michelin Alpin . w zeszlym sezonie jezdzilem na alpinach i w tym tez kupilem alpiny bo na pewno maja lepsze wlasciwosci niz ultra grip 6 ktorych ja osobiscie nie polecam.nie wiem jak 7 ale 6 to byl koszmar. no ale jak widac kazdy ma jakies swoje zdanie na temat opon i swoje 'typy' i tak powinno chyba byc.
loozik napisał(a):UG6 koszmar?? to chyba nie mowimy o tej samej UG6. Moje byly rewelacyjne! ... nie miałeś czasami jakiejś tajwańskiej podróby?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości