Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
paaaablo20 napisał(a):Druga to opcja sprowadzenie felg ze stanow firmy HP Racing 18'x8.0 i 18'x9 (ponizej link)
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/18-HP-HP ... dZViewItem
Skotniol napisał(a):czy to nie sa te fele z ebay-a albo bardzo podobne
marcinl00 napisał(a):moze jakies 16tki
paaaablo20 napisał(a):ok zdecydowalem sie na felgi z ebaya!!!
wlasnie biore sie za zamawianie
szkoda tylko, ze trzeba czekac 6-8 tygodni
jak przyjda to pokaze na LC jakies fotki
pozdrawiam wszystkich
p.s. teraz jeszcze gwint i leon evo II bedzie na wiosne gotow
marcinl00 napisał(a):kaska mnie ogranicz najbardziej z tego wszystkiegokurna - chyba nawet 15tki beda - no ale z sezonu na sezon bedzie rozmiar wiecej
marcinl00 napisał(a):kaska mnie ogranicz najbardziej z tego wszystkiego kurna - chyba nawet 15tki beda - no ale z sezonu na sezon bedzie rozmiar wiecej
marcinl00 napisał(a):no dzieki za podopowiedzi... rozgladam sie caly czas w kazdym razie - za ok miesiac pewnie bede kupowal ... moze jeszcze kasy sie troszke uzbiera na wieksze. albe jakby cos kots mial to ja kazda propozycje rozwaze chetnie
marcinl00 napisał(a):rozmiar 5X112, czy to pasuje do naszych leonow?? niby 5x100 mamy ale to tylko 2mm Wink
michał kozak napisał(a):marcinl00 napisał(a):rozmiar 5X112, czy to pasuje do naszych leonow?? niby 5x100 mamy ale to tylko 2mm Wink
to różnica 12 mm
uki napisał(a):Mam takie koła do kupienia z oponami po dobrej cenie i się zastanwiam
pilpi napisał(a):do tych z R32 to bardzo podobne są OZ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości