co o tym sądzicie, ciekawi mnie czy przy tym rozmiarze jak na tył wejdą 2 osoby + bagaże
to czy o nadkola będzie obcierać

ma ktoś z klubowiczy taki komplecik.
Pytam się bo nadarza mi się okazja kupić komplecik z oponami po okazyjnej cenie

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Superbman napisał(a):Marti, skąd Ty jesteśZ Warszawy
Dobrze widzę....to jest moja odpowiedź na to pytanie...
marti napisał(a):2 osoby + bagaże
to czy o nadkola będzie obcierać
adamtower napisał(a):Nie powinno obcierać![]()
Pochwal się jakie felgi chcesz kupić
Streat napisał(a):Osobiscie chyba bym jednak takich felg nie zalozyl. Trzeba pewnie mocnooooo uwazac
barth napisał(a):Streat, to chyba Skotniol`a auto
Osobiscie chyba bym jednak takich felg nie zalozyl. Trzeba pewnie mocnooooo uwazac
olin napisał(a):marti, po pierwsze jesli mas zpakiet TS to spoko bedzie ok wygladac, jesli nie to se odpusc i kup 17 bo bedzie smiesznie auto wygladac do tego rozmiaru alu trzeba miec spoilery jak TS conajmniej zeby proporcje zachowac w wygladzie ja mam zwyklego leona i pomalowalem dolu spoilerow z przodu i tylu oraz listwy na drzwiach i wtedy znacznie lepiej z 17 auto zaczelo wygladac
po drugie ja na 17 czuje kazdy kamyczek na drodze wiec nie chcialbym u nas sprawdzac 19 - raczej pewne obdarcie a w najgorszym przypadku pogiecie a naszych zajebistych drogach
marti napisał(a):narazie fele, potem TS look
prospect napisał(a):.Teraz za to mam passata i tutaj musze zapodac 18 bo 17 to bedzie wygladac jak 15 na leonie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości