Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
yanaz napisał(a):Znacie jakiś dobry zakład w Łodzi? Generalnie w województwie łódzkim... bo do Wawy nie opłaca mi się jechać 170 km w jedną stronę ( czyli łącznie 700 km)
bartekmk napisał(a):PeterSC, tak, dodatkowo mi przetarcia na rantach i ramionach zrobił. proponował mi antracyt, biały, pomarańczowy i kupe innych kolorów jakie miał ale wybrałem:
sebastianss1 napisał(a):lepiej jakbyś zmienił felge na inna
ale jezeli wygladaja tak jak na zdjeciach to bym nie malowal ...PaVLo napisał(a):to są stare
wiec jak kilka przejezdza, wtedy je prysnac na nowo.PaVLo napisał(a):chce je wykorzystać na zimę
devildrumz napisał(a):Witam. Mam felgi 17' od ibizy fr i są raczej wszystkie do prostowania. Wyważają się ale z wilkim problemem. Czy warto je prostować i malować? Ile to mniej więcej by kosztowało? Czy lepiej kupić inne... ale co z tymi, ktoś by kupił w ogole? Nie wiem co zrobić.
lukaspl21 napisał(a):Pytanie czy jak zrobię na cacy dwie - to będzie widać jakaś różnice? ( oczywiście stare sie dobrze wyczyści
)
lukaspl21 napisał(a):zajmują jedna niby odpisała ze malowanie chyba komplet 450 zł
lukaspl21 napisał(a):także nie wiem co robić bo fele są fajna i chciał bym je doprowadzić do dobrego stanu , ale malować dobre tez bez sensu
co radzicie
grabarz18 napisał(a):lukaspl21 napisał(a):także nie wiem co robić bo fele są fajna i chciał bym je doprowadzić do dobrego stanu , ale malować dobre tez bez sensu
co radzicie
Jeżeli chcesz aby to miało ręce i nogi to raczej nie obędzie się bez malowania kompletu ale, możesz się upewnić czy firma regenerująca jest w stanie przy malowaniu dobrać odcień, bo to zwykle jest problem. Jeżeli dobiorą, to zrób te dwie uszkodzone... zawsze jak będzie różnica to możesz zrobić potem pozostałe dwie
Pjotras napisał(a):Koledzy podpowiecie gdzie można oddać felgi do prostowania, renowacji i malowania? interesują mnie zakłady na Śląsku, konkretnie okolice Dąbrowy Górniczej, Zawiercia, Sosnowca nawet Katowic. Mogą być osobne warsztaty. Felgi 18".
Pozdrawiam
bmkmrafal napisał(a):Witam , szukam jakiegoś taniego zakładu renowacyjnego do felg na terenie Warszawy (Bemowo, Żoliborz, Bielany) . Zna ktoś takowy?
I możejeszcze przy okazji, jak myślicie jak się te felgi spiszą zimą?
Seba86 napisał(a):Panowie mam pytanie chcę swoje erki odmalować na przyszły sezon i w grę wchodzi dwa kolory biały lub grafit oczywiście z perłą.Doradźcie który kolor lepiej będzie siedział na czarnym leonie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości