Zamawiaj,nie ma na co czekać. Cena jest b.dobra.
Będziemy przecierać szlaki tej oponce na forum,może reszta zrozumie że nie warto przepłacać za znane marki.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Miro napisał(a):może reszta zrozumie że nie warto przepłacać za znane marki.
Jasne że wyboru opon trzeba dokonać świadomie i z rozwagą. Po to są na necie opinie użytkowników i testy opon.DOC napisał(a):W temacie opon chyba jednak lepiej przeplacic niz poznac minusy "chinszczyzny" czy "koreanszczyzny" w podbramkowej sytuacji
Wiem,wiem. Dlatego ją wybrałem.Seba napisał(a):Miro, tak w ogóle to nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego iż firma Hankook jest BARDZO znaną, firmową i godną polecenia marką...
d2d napisał(a):Co wybrać, biorąc pod uwagę kryteria: Dobra przyczepność na mokrej nawierzchni i mały hałas.
erol napisał(a):Gdyby ktoś z was rozważal zakup w oponytanio.pl to opinia, na temat sklepu, która padła pare stron wstecz jest jak najbardzie prawdziwa. Paczka z oponami szła dwa dni a opony są z 2109
Mogę polecić
Tworek napisał(a):a co do roku produkcji było to 0309
erol napisał(a):No ofence ale, że za stare??
Miałem te Dunlopy,na mokrym super trzymały,a i scieralność na b.przyzwoitym poziomie. Po 30tys km zostało 5,5mm. Jakiegoś nadmiernego hałasu nie zauważyłem.d2d napisał(a):Interesuję się oponami letnimi Continental ContiPremiumContact 2 otrzymałem info od sklepu, w którym niedawno kupowałem zimówki, że na razie mają 1 szt.. ale sugerują zamienniki:
Bridgestone ER300 205/55R16 91 V
Dunlop SP Sport Fastresponse 205/55R16 91 V
Co wybrać, biorąc pod uwagę kryteria: Dobra przyczepność na mokrej nawierzchni i mały hałas.
Miro napisał(a):Miałem te Dunlopy,na mokrym super trzymały,a i scieralność na b.przyzwoitym poziomie. Po 30tys km zostało 5,5mm. Jakiegoś nadmiernego hałasu nie zauważyłem.d2d napisał(a):Interesuję się oponami letnimi Continental ContiPremiumContact 2 otrzymałem info od sklepu, w którym niedawno kupowałem zimówki, że na razie mają 1 szt.. ale sugerują zamienniki:
Bridgestone ER300 205/55R16 91 V
Dunlop SP Sport Fastresponse 205/55R16 91 V
Co wybrać, biorąc pod uwagę kryteria: Dobra przyczepność na mokrej nawierzchni i mały hałas.
Kolega miał Conti2 i po 50tys były wytarte do zera.
maniek80 napisał(a):MO z tego co pamiętam to homologacja na Mercedesa.
Mogę się mylić nie jestem w 100% pewien.
Miro napisał(a):Ostatnio dużo czytałem testów opon i bardzo dobrze w nich wypada Hankook Ventus S1 EVO i V12.
Miał ktoś te opony? Niby Korea,ale nowe A3 na nich z fabryki wyjeżdżają.
dbst napisał(a):Witam!
A czy ktoś z Was jeździ (jeżdził) na Goodyear Optigrip 205/55 R16? Są zachwalane że wysokość bieżnika praktycznie nie ma wpływu na jej zachowanie na drodze.
pkonrad napisał(a):Nie ma kasy na jakieś super markowe opony, a ten model Kumho można kupić za 350zł za sztukę:
http://www.allegro.pl/item956046437_225 ... s_0zl.html
Czy wartko kupić ten modelPozdro.
michas napisał(a):http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb6b968789463578.html tak to wyglądapo zmontowaniu
the_rahzel napisał(a):Panowie,a po co kupować nieznane nam opony,jak za taką kasę(a nawet mniejszą) można kupić wszystkim nam znane i polecane Falkeny 452:
http://www.camskill.co.uk/products.php? ... 0s134p6214
Z przesyłką wychodzi 1102zł..
pkonrad napisał(a):Zakupy przez Allegro to już i tak duży stres dla niego
AdamekMMz napisał(a):To już zamiast tych Kuhmo bardziej bym Ci polecił Barum'y Bravuris 2.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości