Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mateo napisał(a):To moze zrobimy jakis grupowy zakup jak by bylo jeszcze kilka osob chetnych. Bardzo jestem zainteresowany kupnem tych opon bo akurat mam teraz takie na aucie i jak dla mnie spisuja sie rewelacyjnie ale sa juz na wykonczeniu.
Mirczas napisał(a):the_rahzel, to już zdecydowanie lepiej brać nowe niż używki skoro ta sama cena.
Mateo napisał(a):To moze zrobimy jakis grupowy zakup jak by bylo jeszcze kilka osob chetnych. Bardzo jestem zainteresowany kupnem tych opon bo akurat mam teraz takie na aucie i jak dla mnie spisuja sie rewelacyjnie ale sa juz na wykonczeniu.
PaVLo napisał(a):Jak będzie z wysokością takiej 225 na feldze 7" czy nie będzie wyglądać jakby miała z 50mm ?
Carlos napisał(a):Opona 225/45 na feldze 7" nie wygląda jak balon, przynajmniej u mnie![]()
Niedawno miałem zakładać nowe Pirelki na alu i powiem Ci, że efekt naprawdę zacny
Sober napisał(a):Ale opona 225/45 nie ma wysokości 45mm!! Taką wysokość miałaby opona 225/20
bubolak napisał(a):Jeśli podobały Ci się re050a to weź bridgestony, chociaż ja bym wziął PS3 (żeby spróbować czegoś nowego), bo opinie są b.dobre. W sumie wybierając z re050a, PS3, CS3/5P, Pzero Rosso można brać cokolwiek, bo to dobre gumy.
krz_p napisał(a):wziałem te S001
bolek80 napisał(a):co myślicie o nowych oponach fulda sport control?
http://moto.allegro.pl/fulda-sportcontr ... 53910.html
[ Dodano: 28 Luty 2011, 16:54 ]
Mam problem.Kupiłem 2 nowe Dunlop Sport Maxx TT i chce do nich dokupić 2 jakieś...Wulkanizator powiedział,że najlepiej jakby to były opony tej samej marki a nawet modelu bo przy tych klasach i rozmiarach opon ma to znaczenie.Co wy na to?
the_rahzel napisał(a):Ja bym dał nowe na tył,przód jak ci ucieknie to możesz jeszcze uratować kontrą,a tył jak ci poleci bokiem na mokrym przez słaby bieżnik to będzie już gorzej wyprowadzić(oczywiście jak na to nie będzie miejsca,a zazwyczaj tak jest w niespodziewanych sytuacjach)
Sober napisał(a): Raczej na odwrót niż napisałeś. Uciekający przód + kontra = jeszcze bardziej uciekający przód![]()
the_rahzel napisał(a):To co mam rozumieć,że jak mi przód ucieka to mam ręce schować do kieszeni i czekać aż się coś samo podzieje? bez sensu...
krz_p napisał(a):dla mnie opanowanie uciekającego tyłu jest łatwiejsze niż przodu
bolek80 napisał(a):Widziałem chłopaki,że można na was liczyć i na dotyczący mnie problem odpowiecie dyskusją.Dzięki
Sober napisał(a):bolek80 napisał(a):Widziałem chłopaki,że można na was liczyć i na dotyczący mnie problem odpowiecie dyskusją.Dzięki
To dość istotna dyskusja, bo zostały wyciągnięte błędne wnioski i to trzeba było skorygowaćWynik dyskusji jest taki, że lepsze opony lepiej dać na przód
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości