mm.max napisał(a):Czy może ktoś używał SP Maxxów i 9000 żeby taką róznicę widzieć
Chyba Paweł20VT4 używa Sport Maxx'ów i jestem również ciekaw jakie one są
w użytkowaniu na co dzień bo by Mi przesądziło o rodzaju Dunlop'a
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mm.max napisał(a):Czy może ktoś używał SP Maxxów i 9000 żeby taką róznicę widzieć
marcinl00 napisał(a):menyou, moim skromnym zdaniem to nawet sie nie przymierzaj do tych opon. ja uzytkuje bridgestone potenza i jestem bardzo bardzo zadowolnony. najlepsze opinie slyszalem o modelu re050 (mm.max ma takie bodajrze) i model S02.
marcinl00 napisał(a):najlepsze opinie slyszalem o modelu re050 (mm.max ma takie bodajrze)
nixu napisał(a): nie uwazasz ze te opony sa strasznie glosne
Billy napisał(a):Od zeszłego roku pomykam na Bridgestona Turanza ER 30 225/45/17 i zastanawiam się czy na przód mógłbym zapodać te same opony tylko w rozmiarze 215/45/17?. Silnik 1.6 BCB.
cebulka napisał(a):barthJa zastanawiam się nad Fulda Carat Progresso. Może ktoś ma i oceni
Wchodzi.tarki napisał(a):czy rozmiar 205/60/R15 wchodzi do leona bez problemu
Wsadzisz głowe w nadkole i jeszcze bedzie luztarki napisał(a):nic nie trze o nadkola przy skrecie, nie ociera o rure intercoolera itp.? nie chce se gola strzelic
Tonny S napisał(a):Wsadzisz głowe w nadkole i jeszcze bedzie luz
Dlatego taka nazwa hahaPawel_PTFB napisał(a):tyle że na wilgoci łatwo tracą kontakt...
hahahaPawel_PTFB napisał(a):Contact
Za zimno jeszcze na letniejaro4444 napisał(a):Za to komfort na dzurach poszedł się pier...
TemperaturaJazwes napisał(a):Ja wczoraj w Toledo założyłem Bridgestone'y Potenza 225/24/17.
Tonny S napisał(a):TemperaturaJazwes napisał(a):Ja wczoraj w Toledo założyłem Bridgestone'y Potenza 225/24/17.one od 15 stopni maja dopiero ok warunki.
Tonny S napisał(a):colin23, z gwarancja na opony to jest tak ze wszyscy wiedza, ze jest a nikt nie jest w stanie ich zareklamowac![]()
Tonny S napisał(a): Temperaturaone od 15 stopni maja dopiero ok warunki.
Tonny S napisał(a):ADAC nie klamieszkoda, ze nie ma Yokohamy i Toyo
BTW Bridgestone RE050A Winner![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości