Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
chlorek napisał(a):Tak patrze i czytam o Presto UHP 2 DĘBICA. Same dobre opinie. Ale czy rzeczywiście dają radę na zakrętach?.
Tomek1419 napisał(a):Teraz jak bym kupował to poszedł bym w falkeny fk510
Sebool2006 napisał(a):Tomek1419 napisał(a):Teraz jak bym kupował to poszedł bym w falkeny fk510
Kupiłem teraz na ten sezon te Falkeny i zobaczymy jak się będą spisywały. Mam nadzieje,że się nie zawiodę.
bzykofm napisał(a):Gwarantuje, że można jeździć bez ścigania się spod świateł i ostrego wchodzenia w zakręty.
Downbeat napisał(a):Witam
Pora na opony na lato, Cupra 280ST i waham się pomiędzy sprawdzonymi Dunlop Sport Maxx RT 2 a nowością, która zbiera bardzo dobre opinie czyli Falken Azenis FK510, ktoś miał do czynienia z Falkenem ?
Pozdrawiam
Tomek1419 napisał(a):Jeden Pan z kosmetykaaut.pl posiada megane rs i jezdzi na tych oponach i bardzo sobie je chwali ( falkeny)
Dobry wybór, właśnie takie na ten sezon kupiłem i sprzedałem, po sprzedaży auta[emoji6][emoji106]Przemski napisał(a):Ja zdecydowałem się przyeksperymentować z Falkenami Azenis fk510 w rozmiarze 225/40/18. Po jutrze powinny już siedzieć na felgach.
Downbeat napisał(a):Witam
Pora na opony na lato, Cupra 280ST i waham się pomiędzy sprawdzonymi Dunlop Sport Maxx RT 2 a nowością, która zbiera bardzo dobre opinie czyli Falken Azenis FK510, ktoś miał do czynienia z Falkenem ?
Pozdrawiam
metzz napisał(a):U mnie dziś wpadły Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 po 350 zł / szt (225/45R17). Wyszło 35 zł drożej niż za wyżej wymienionego Falkena, więc się nie zastanawiałem długo.
kubasek11 napisał(a):Cześć.
Jakie polecacie opony do zabawy na tor (1-2x w miesiącu) w rozmiarze 225/40/18 (felgi po zimówkach które na torze umarły) Cupra 4drive
ramzei napisał(a):Jak do zabawy to najtańsze![]()
Ja mam "Formula" ze stajni Pirreli koszt 150zł netto od sztuki
johnson napisał(a):Znajomy chwalil te oponki:
http://extreme-tyres.com/pl/opony/
kubasek11 napisał(a):Takie to mam za darmo od mojego oponiarza, zawsze wybiera coś z opon do utylizacji "żeby dowodu nie zabrali w drodze na to"
marcinch napisał(a):Jutro bede miał pilot sport 4 w swoim leonie, mam nadzieję ze w koncu trakcja na 1 i 2 bedzie
Sebool2006 napisał(a):Po zrobieniu już 2k na oponach Falkena mogę śmiało polecić oponę. Fajnie klei na suchym / na mokrym nie testowana bo nie było kiedy. Głośność opony do zniesienia także nie ma tragedii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości