Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
wojtekmir napisał(a):3. Bridgestone ER300
wojtekmir napisał(a):3. Bridgestone ER300
DomN napisał(a):mam felgi 17" TS czy 35 nie jest za niski profil ?
wgi napisał(a):właściwy rozmiar to 225/45/r17.
DomN napisał(a):najwyżej wystawie je na allegro i kupie właściwy rozmiar
Niedawno kolega kupił identyczne opony i były Made in Portugal. Nie przejmuj się tylko jeździj,najważniejsze że nie z Chind2d napisał(a):Co mnie jednak nieco zastanowiło? Na każdej oponie pisze Made in South Africa? Posiadacze tych gumek ODEZWIJCIE SIĘ! Jak jest u Was?
adamek55 napisał(a):cuba,
Kupiłem wczoraj Pirelli P7 Cinturato 205/55R16 91 H, dzisiaj założyłem, co prawda zrobiłem dopiero pare kilometrów ale po zimowych jest błoga cisza, na razie więcej napisać nie mogę...zobaczymy jak będzie... no chyba, że jeszcze to, że mój gumiarz był zaskoczony bo prawie nie trzeba było do felgi żadnych ciężarków dodawać, natomiast jak zakładał mi parę miesięcy temu nowe zimowe Firestone to pooklejał dookoła całe felgi a i tak jednej nie udało się wyważyć, byłem pewny że fele do prostowania a to po prostu były i są fiutawe opony.
Wydaję się więc że w Pirelli wiedzą co to jakość, no i nie są produkowane w Chinach tylko w Rumuni
na Fulda CARAT PROGRESSO jeździłem 2 lata złego słowa nie powiem ale przy rozmiarze opony 225 które miałem, były dość głośne
jerol napisał(a):bez roznicy auto nie jest na tyle ciezkie aby to odgrywalo jakas role, ale skoro tanszy to lepiej wziac z wiekszym indeksem zwroc tez uwage na date i miejsce produkcji mozliwe ze dlatego jest taka roznica w cenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości