grzes86 napisał(a):Witam, poszukuję dobrych opon letnich w rozmiarze 195/65 r15. Możecie coś polecić?
budżet kasa mamona i jeszcze raz ile chcesz przeznaczyć kasiory
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
grzes86 napisał(a):Witam, poszukuję dobrych opon letnich w rozmiarze 195/65 r15. Możecie coś polecić?
grzes86 napisał(a):opony kupujecie od kogoś z forum czy każdy na własną rękę?
borowa napisał(a):Czekam w takim razie z niecierpliwością na deszcz.
ekcaj88 napisał(a):Oraz jak to część osób określa czarny konik 2014
http://www.oponeo.pl/dane-opony/uniroya ... v#51834942
markus312 napisał(a):Oponki dojechały, ostatecznie wybór padł na Uniroyal RainSport 3 205/55 R16 91V
grzes86 napisał(a):195/65 r15
aiv napisał(a):Które lepsze?
Bridgestone Potenza S001 czy Dunlop sport Maxx RT. Rozmiar 225/40 R18.
twix1992 napisał(a):Ok ale ja chce żeby się ktoś wypowiedział kto miał do czynienia z taka opona na oryginalnych felgach do leona?
ekcaj88 napisał(a):markus312 ja też się skusiłem i jestem zadowolonypo 500km respekt
na mokrym trzymają identycznie jak na suchym czyli zarąbiście
. Jak przewiozłem kumpla wulkanizatora od razu po montażu na mokrym to zrobił tak
i stwierdził, że nigdy nie przypuszczał, że oponka może się tak trzymać na mokrym tym bardziej, że były jeszcze pokryte warstwą ochronną
(nowe opony pełne właściwości przyczepności uzyskują dopiero po około 100km). Ponadto ziomek stwierdził, że te laczki w lato będą się dosłownie kleić do asfaltu
. Podsumowując ja wymiękłem podczas jazdy na zakrętach
, a oponki nadal się trzymały
(w zakręcie zalecane 70km/h poleciały 120km/h – wtedy ja zmiękłem) podczas tak drastycznego pokonywania zakrętu opony w najbardziej krytycznym momencie zaczęły buczeć ale kontrola trakcji nawet nie mrygneła uślizgu też nie było
– fajny znak ostrzegawczy zanim usłyszymy pisk i będzie za późno
. Jak już mówiłem jestem bardzo zadowolony na moje oko na lajcie mogą konkurować z klasa premium ponadto sądzę, że to będzie jednak konik tego roku w testach po tym co potrafią
.
grzybek napisał(a):pomysl tez o Yokohama V105 bo mozna to kupic po 460-470zl a oponka jest bardzo dobra
Winner666 napisał(a):Co myślicie o tej firmie i o tych oponach. Przyznaje się szczerze że nie znam firmy.
http://allegro.pl/4x-wanli-225-50r16-96 ... 20895.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości